Тренери "Голосу країни" веселяться, як діти

Тренери "Голосу країни" веселяться, як діти

У шоу "Голос країни" глядачі побачать, як насправді спілкуються між собою зіркові тренери – Олег Скрипка, Святослав Вакарчук, Тіна Кароль та Олександр Пономарьов.

Поділитися:

Тренери шоу "Голос країни. Все по-чесному" з усією серйозністю поставилися до своїх обов'язків, та все одно – без жартів не обходиться. У неділю, 10 березня, глядачі побачать, як насправді спілкуються між собою українські зірки – Олег Скрипка, Святослав Вакарчук, Тіна Кароль та Олександр Пономарьов.

Тим часом Олег Скрипка припускає, що веселощі – це вплив проекту "Голос. Діти", де він та Тіна Кароль також були тренерами.

"Що стосується атмосфери, яка панує в тренерському складі, дуже дивна річ. Ми тільки що з Тіною вискочили з дитячого конкурсу - а це вже дорослий конкурс. І чомусь у нас панує якась дитяча атмосфера. Я такого не зустрічав", - дивується співак.

Обстановку у "тренерському таборі" Скрипка називає "світлою та прекрасною". І це надихає зіркових тренерів на різні витівки.

"В принципі, я людина серйозна, ви мене знаєте. Але бувають моменти якісь не дуже серйозні протягом нашого спілкування – такі витівки бувають, ми тут і танцюємо, і співаємо. Причому це все не гра", - запевняє зірковий тренер.

Також Скрипка запевнив, що "дідівщини" щодо тренерів-новачків на "Голосі країни" немає.

"І Славу, нашого молодого солдата, ми холимо і ніжимо, без "дідівщини". Дуже-дуже з ним по-доброму, дуже по-доброму. І нашу єдину красуню-сніжинку, нашу принцесу Тіну ми холимо і ніжимо теж", - говорить Олег.

Нагадаємо, у неділю, 10 березня стартує вокальне шоу "Голос країни. Все по-чесному". Початок – о 20:15.