Тренери "Голосу країни" влаштували дискотеку у студії шоу (ВІДЕО)

Тренери "Голосу країни" влаштували дискотеку у студії шоу (ВІДЕО)

Цієї неділі на шоу "Голос країни. Перезавантаження" - останній раунд "Боїв".  

Поділитися:

Цієї неділі на шоу "Голос країни. Перезавантаження" - останній раунд "Боїв".

Це вже третій випуск цього етапу проекту, отже тренери вже майже змирилися з тим, що їм доводиться прощатися з учасниками своїх же команд, і знову почали жартувати та навіть танцювати.

Під час одного з виступів тренери "Голосу країни" влаштували справжню дискотеку. Ані Лорак, яка у цій програмі  постане у звабливому жіночному образі, пустилася в танок, зірвававши з себе частину одягу. Настрій пісні підтримали й інші тренери – Святослав Вакарчук, Тамара Гвердцителі та Сергій Лазарєв також піднялись зі своїх крісел та продемонстрували, що вони вміють не тільки співати, але й танцювати.

"Це був драйв! - зізналася Ані Лорак. – Мені було навіть приємно побачити Славу Вакарчука танцюючим, бо за весь проект він жодного разу не танцював, навіть коли було дуже весело".

Крім цього, на проекті продовжується бейбі-бум: ще одна з учасниць заявила про свою вагітність. Тамара Гвердцителі в черговий раз здивувала неочікуваним вибором репертуару для своїх підопічних. А Сергій Лазарєв залишився незадоволеним підготовкою одного з дуетів.

"Цей номер не готовий, і випускати таке на сцену я не хочу", - сказав тренер під час репетиції. Чи зуміє Сергій Лазарєв уникнути ганьби? І чи встигне Святослав Вакарчук "вкрасти" когось з учасників інших команд? Дізнаємось у неділю, 27 квітня, о 21.00 на каналі "1+1" в шоу "Голос країни. Перезавантаження".

Нагадуємо, на етапі "Боїв" учасники однієї команди в дуетах виконують одну й ту саму пісню на двох. За результатами виступу тренер прощається з одним зі своїх вокалістів назавжди. Після "Боїв" стартує етап "Нокаути", якому будуть присвячені 2 епізоди шоу.