Тренери шоу "Голос.Діти" і далі підтримуватимуть усіх учасників своїх команд

Тренери шоу "Голос.Діти" і далі підтримуватимуть усіх учасників своїх команд

Новорічні свята ще не скінчились, а фіналісти проекту вже приступили до роботи. Для дев'яти обраних залишився останній, найвідповідальніший етап - підкорити фінальним виступом багатомільйонну аудиторію глядачів аби зібрати найбільшу кіль

Поділитися:

Новорічні свята ще не скінчились, а фіналісти проекту вже приступили до роботи. Для дев'яти обраних залишився останній, найвідповідальніший етап - підкорити фінальним виступом багатомільйонну аудиторію глядачів аби зібрати найбільшу кількість їхніх голосів. Адже на кону декілька професійних призів: контракт з Universal music, курс навчання у Лос-Анжелеській музичній академії/ LAMA та чек у розмірі 50 тисяч гривень на творчий розвиток.

Зіркові тренери проекту допомагають своїм підопічним якнайкраще підготуватись. За лаштунками наставники зізнались, як сприйняли вибір глядачів та якими бачили трійку лідерів у своїх командах.

LOBODA: Найкращу трійку своєї команди я уявляла дещо інакше. Але глядачі зробили вибір - і мені залишається тільки погодитись, як би складно це не було. У будь-якому випадку я продовжу спілкуватись зі своїми дітьми, намагатимусь максимально їх підтримувати, аби здійснити їх мрії. Саме тому Арсен Шавлюк отримав від мене у подарунок сенсорний телефон, про який він, я знаю, так мріяв. А Олі Дулумбаджі, якій, на жаль, теж не вдалося пройти у фінал, я допоможу з навчанням. Це буде музична академія в Америці, не лос-анжелеська, куди відправиться переможець проекту, а інший заклад. Я знаю, як Оля мріяла перемогти у шоу, аби отримати можливість поїхати до Лос-Анжелесу. Вона дуже талановита і працездатна дівчинка, їй треба розвиватися далі. Тому й дарую їй таку поїздку. Це буде місячний курс навчання з кращими педагогами і музикантами.

Олег Скрипка: Моя команда для мене - це мої діти. Мені болісно на душі, коли хтось з них не проходить далі, тому напередодні півфіналу я спеціально нікого не виділяв для себе, не міркував - хто з них кращий, кого обрати фаворитом. Вони всі класні, дуже талановиті, всі виступили бездоганно, не дивлячись на те, що були на майданчику з самого ранку і, звичайно ж, до вечора дуже втомилися. При цьому на сцені зуміли зібратись і заспівали краще деяких дорослих артистів. Свою п'ятірку півфіналістів я вже запросив на "Різдвяну Країну мрій" , 7 січня ми заколядуемо в Мамаєвій слободі. Запрошуємо усіх приєднатися до нас!

Тіна Кароль: Я дуже рада, що в фінал потрапили саме Соломія Лук'янець, брати Мандрікови і Нікіта Кіосе. За останнього дуже хвилювалася, адже Нікіта виходив на сцену дуже застудженим, тому більшу частину своєї пісні він просто прохрипів. Але це не завадило йому опинитися на третьому місці. Я знаю, що за нього віддали немало голосів глядачі. Нікіта чудово розуміє всю відповідальність мого рішення та мої очікування від нього. За свята він мав підлікуватись, аби якнайкраще виступити у фіналі з гарною українською піснею, яку ми для нього обрали. Щодо інших моїх дітей - для мене всі вони стали частинкою душі. Розлучитися з кожним з них - це немов загубити частинку себе. Але я знаю напевно, ми розлучаємося лише в кадрі, у реальному житті ми все одно разом. Кожному з них чим зможу - тим допоможу. Але робити я це буду без самореклами. Так, як зазвичай це і роблю.