Три найсенсаційніші новини від журналістів "ТАБУ"

Три найсенсаційніші новини від журналістів "ТАБУ"

Прем'єра "ТАБУ" на 1+1 з Миколою Вереснем підтвердила статус гострої та скандальної програми. Уже в першому випуску журналісти "ТАБУ" здивували ексклюзивами та сенсаціями: відомий політик Валентина Семенюк-Самсоненко

Поділитися:

Прем'єра "ТАБУ" на 1+1 з Миколою Вереснем підтвердила статус гострої та скандальної програми. Уже в першому випуску журналісти "ТАБУ" здивували ексклюзивами та сенсаціями: відомий політик Валентина Семенюк-Самсоненко розлучається зі своїм чоловіком-мільйонером; насправді мати Гонгадзе готова поховати тіло, знайдене в Таращанському лісі; та шокувальна історія дівчинки-мауглі, яку виростили собаки: у неї є наречений. Подробиці, а також повний випуск програми про таємне життя екс-телеведучої та новоспеченої дружини майора Мельниченка Наталі Розинської та будинок Наталки Могилевської за 5 мільйонів доларів, до вашої уваги нижче.

Валентина Семенюк-Самсоненко розлучається

Відомий політик, народний депутат чотирьох скликань, екс-голова Фонду держмайна України Валентина Семенюк-Самсоненко розлучається з чоловіком-мільйонером Віталієм, який має страховий бізнес. Журналісти програми "ТАБУ" зауважили, що Валентина Петрівна зняла обручку. І на питання щодо розірвання шлюбу жінка не відповідає прямо.

Цю сумну звістку нам підтвердив сам Віталій Самсоненко: "На жаль, ми потрапили у 80%, які, за статистикою, розлучаються…". Подейкують, що після чотирьох років подружнього життя пара вже готує документи на розлучення до Печерського РАГСу та думає, як їм розвінчатися.

Дівчині-Мауглі Оксані Малій освідчився хлопець з Казані

Журналісти програми "ТАБУ" відшукали єдину в Україні дитину-мауглі та дізналися, як склалася її доля. Оксану до восьми років виховувала собака. Дівчинка жила у будці, ходила на чотирьох кінцівках, гарчала, наче пес. Але нині це молода жінка, яка мешкає в інтернаті на Одещині, працює на фермі й спілкується з друзями.

"Я нікого не кусаю, ні на кого не кидаюся, - каже Оксана. – Проте буває таке, коли мене сильно дістануть."

Та найдивовижніше те, що Оксана має нареченого. Його звуть Федір. Він чорнороб на заводі в Казані. Побачив кохану по телевізору, зателефонував їй, а згодом й освідчився в листі. Вже тричі чоловік приїжджав до Оксани на побачення.

"Першого разу я витратив на дорогу зарплатню за півроку. На другий раз узяв кредит", - зізнається Федір.

Оксана Малая не прийняла пропозиції Федора, журналістам "Табу" дівчина пояснила, що жених не підійшов їй за зростом.

 

Мати Гонгадзе готова поховати тіло, знайдене під Таращею.

Таращанске тіло, яке нібито належить загиблому журналісту Георгію Гонгадзе, вже дванадцять років зберігається в морозильній камері Головного бюро судмедекспертизи України. Ще ніколи небіжчика не тримали у морзі так довго! Журналісти програми "ТАБУ" з'ясували, чому Гію і досі не можуть поховати.

Дозвіл Прокуратури на видачу цього тіла є, та його ніхто не забирає.

"Ви навіть не уявляєте, як я хочу це відпустити. Я мрію це відпустити..." - пояснює в ексклюзивному інтерв'ю для програми "ТАБУ" Мирослава, дружина Гонгадзе.

Леся Гонгадзе переконана, що її син живий. На підтвердження цього вона показує його листи. Тіло, знайдене під Таращею, мати Георгія готова поховати хоч сьогодні, але як невпізнане: "Давайте, домовтесь, привезіть цей труп. Ми поховаємо його у Львові як невпізнану людину, ви закриєте справу, люди заспокояться. Таращанський труп поховано! Отак я запропонувала, але в жодному разі не ховати цей труп як Гонгадзе".