ТСН презентувала нову книгу "Війна очима ТСН"

ТСН презентувала нову книгу "Війна очима ТСН"

На презентації зібралися громадські діячі, політики, бійці АТО, волонтери та журналісти

Поділитися:

Вчора, 7 липня, відбулася презентація нової книги та мультимедійного спецпроекту телеканалу 1+1 "Війна очима ТСН".

На презентації, що проходила у Національному музеї Тараса Шевченка, зібралися громадські діячі, політики, бійці АТО, волонтери та журналісти. Ведучим заходу став Андрій Цаплієнко, кореспондент ТСН та один з героїв книги.

Під час заходу Генеральний директор 1+1 медіа Олександр Ткаченко повідомив, що частина прибутків, виручених від продажу книг, буде перерахована Благодійному фонду "Центр допомоги" та направлена на придбання медичного обладнання для Головного військового госпіталю у Києві.

"Хочеться, щоб ті люди, для яких війна - це щось далеке та незрозуміле, відчули, що насправді це є нашою спільною проблемою, нашим горем. Щоб вони дізналися, що насправді відбувається на фронті", - прокоментував журналіст ТСН Іван Гребенюк.

 "Війна очима ТСН" - не лише збірка інформаційних довідок та фактів, це, в першу чергу, важливі дані про те, що відбувається на передовій, унікальні документальні свідчення про війну, що й досі триває", - розказала автор книги журналіст ТСН Ольга Кашпор.

Одночасно з презентацією книги відбулось офіційне відкриття виставки артефактів із зони АТО, зібраних колективом ТСН під час перебування у гарячих точках на сході України.

Одним з гостей виставки став Міністр культури В'ячеслав Кирилено, який відмітив важливість експозиції та пообіцяв посприяти презентації експонатів у містах України. 

Книга з'явиться у книгарнях України вже з 9 липня. Також замовити книгу можна на сайті http://war.tsn.ua/

Нагадаємо, що "Війна очима ТСН" — вже друга книга Телевізійної служби новин. Перша — "94 дні. Євромайдан очима ТСН" — була презентована у листопаді минулого року та розійшлася майже десятитисячним тиражем.