ТСН презентує книгу "94 дні. Євромайдан очима ТСН" та сайт до річниці Революції Гідності

ТСН презентує книгу "94 дні. Євромайдан очима ТСН"  та сайт до річниці Революції Гідності

Телевізійна Служба Новин каналу "1+1" презентує мультимедіапроект "94 дні. Євромайдан очима ТСН".

Поділитися:

"94 дні. Євромайдан очима ТСН" - мультимедіапроект до річниці Євромайдану. Він складається з книги, своєрідного підручника історії, що ґрунтується на матеріалах випусків новин ТСН, та з документального інтернет-проекту, де день за днем відтворено історію революції гідності в фотографіях, спогадах та відео.

"Телевізійні новини живуть недовго – до наступного випуску новин. Проте саме вони найкраще передають дух подій, яким суди лося потрапити до підручників історії", - розповідає натхненник та головний редактор проекту Тетяна Пушнова.

Книга "94 дні. Євромайдан очима ТСН" -  це колективне бачення  журналістів, операторів, редакторів і ведучих ТСН, для кожного з яких Євромайдан став не лише роботою, а й важливою сторінкою життя. За матеріалами команди ТСН в фотофактах та спогадах відтворено хронологію подій Революції Гідності. Книгу випустили у співпраці з  видавництвом "Основи".

Euromaidan.tsn.ua – це більше, ніж хронологія подій революції. В одному місці автори зібрали історію 94-х днів спротиву у текстах, відео, фото, дописах з соцмереж та спогадах. Це вражаюча історія, яку творили ми разом.

19 листопада, в середу, о 19.30 у Мистецькому Арсеналі  відбудеться презентація спецпроекту, присвяченому річниці Революції Гідності.

Новини по темі