"ТСН. Тиждень" повертається в ефір вже цієї неділі

"ТСН. Тиждень" повертається в ефір вже цієї неділі

17 серпня о 19.30 Алла Мазур розповість глядачам "1+1" про головні та актуальні події в Україні та світі.

Поділитися:

Підсумковий випуск новин "ТСН. Тиждень" на "1+1" у зв'язку з напруженою ситуацією в країні вийде в ефір ще до початку нового телевізійного сезону. Команда "ТСН. Тиждень" перериває відпустку й вже цієї неділі, 17 серпня о 19.30, Алла Мазур розповість глядачам "1+1" про головні та актуальні події в Україні та світі.

"Ми повертаємось в ефір раніше запланованого, ще до офіційного початку нового сезону, щоб дати нашим глядачам повну картину змін, які задумав зробити  в країні наш політикум. Дострокові вибори – яких чекає суспільство і на які так тяжко відважитись депутатам – можуть стати справжнім троянським конем, якщо чітко не прописати нові правила. Чи переможуть інтереси України в нинішніх парламентських боях – лише одна з тем нового випуску. А ще – стежимо за маневрами навколо російської так званої "гуманітарки", дізнаємось, що насправді знову рвонуло курс валют, і маємо чергові неприємні запитання до Міноборони. Всього розкривати не будемо. Скажу лише, що оновлений "ТСН. Тиждень" готуємо зараз фактично на марші. І змінюватися він буде у кілька етапів протягом сезону. Так що уважному глядачеві, сподіваюсь, буде цікаво," - розповідає ведуча "ТСН. Тиждень" Алла Мазур.

У неділю 17 серпня о 19.30 "ТСН. Тиждень" розповість про те, як визволеним районам України доведеться відбудовувати будинки за відсутності керівництва в містах. А також про результати розслідування та нові версії катастрофи збитого пасажирського лайнера. Журналісти "ТСН. Тиждень" детально дослідили питання санкцій проти Росії.  Не омине "ТСН. Тиждень" теми дострокових парламентських виборів та виборів нового предстоятеля Української православної церкви Московського Патріархату.