У чому Кароль, Дорофєєва, Леончук і Вітвіцька відвідали бал Viva! (фото)

У чому Кароль, Дорофєєва, Леончук і Вітвіцька відвідали бал Viva! (фото)
1plus1.ua

Дивіться, у яких вбраннях зірки та друзі телеканалу 1+1 з’явилися на грандіозному світському заході.

Поділитися:

З нагоди свого 12-річчя журнал Viva! влаштував грандіозний бал. Світська подія, куди запросили усіх зірок українського шоу-бізнесу, відбулася 2 листопада в інтерактивній галерії A-gallery (ТРЦ ART Mall).

Серед запрошених були ведучі телеканалу 1+1 Катя Осадча, Марина Леончук, Соломія Вітвіцька, Людмила Барбір, Дмитро Комаров і Анатолій Анатоліч. «Viva! Бал» також відвідали зірковий тренер Тіна КарольТіна Кароль випустить іменну спокусливу помаду, відома акторка і виконавиця головної ролі в серіалі «Найкращий» тиждень мого життя» Ольга Сумська, а також учасниця гурту «Время и Стекло» Надя Дорофєєва з чоловіком Володмиром Дантесом.

Дивіться, які вбрання обрали для світського заходу ведучі 1+1.

Марина ЛеончукМарина Леончук розповіла, чому обрала телебачення, яка влітку стала героїнею обкладинки журналу VIVA!, обрала на свій вихід на бал розкішну сукню української дизайнерки Elenareva.

Її колежанка Люда Барбір прийшла на бал у чорній довгій атласній сукні Oh, my look.  

Яскраво сяяла на балу Катя ОсадчаЯкий костюм Катя Осадча вибрала для Halloween у бірюзовій бальній сукні Mirachel luxurycollection.

Ведуча новин ТСН Соломія Вітвіцька приїхала на святкування майже опівночі – одразу з відрядження з міста Суми, де вдень презентувала тур ТСН 20 років «Ті, що вражають» – і вразила всіх елегантною сукнею від Poustovit.

Модний Анатолій АнатолічДонька Анатолія Анатоліча розчулила своїм незвичним проханням до батьків (відео) завітав на подію в компанії дружини Юли та MONATIKа.

Лідія ТаранЛідія Таран і Олександра Лобода продовжують добрі справи проекту «Здійсни мрію» вийшла на сцену вручати нагороду «За талант запалювати зірки, здійснювати мрії та змінювати світ на краще!» головному редактору журналу Viva! Іванні Слабошпицькій у розкішній сукні від Isabel Garcia.

Телемандрівник, завидний наречений Дмитро КомаровДмитро Комаров спробує розгадати таємницю снігової людини обрав на вечір круїзний піджак італійського бренду MAESTRAMI.

Телепара ведучих «Профутбол» на 2+2 Ігор Циганик і Олександра Лобода також выдвыдали бал. Олександра обрала для себе тендітну чорну сукню Isabel Garsia, а Ігор – костюм A TAN MAN.    

Читайте також, яку косметику планує випускати Тіна Кароль.

Новини по темі