У Дніпропетровську Ольгу Фреймут облили шампанським і взяли в заручники

У Дніпропетровську Ольгу Фреймут облили шампанським і взяли в заручники

Інспектор продовжує перевіряти найпопулярніші заклади України та світу. 

Поділитися:

Ольга Фреймут продовжує інспектувати найпопулярніші заклади України та світу. У четвертому випуску свого реаліті-шоу ведуча "1+1" завітала до Дніпропетровська.

Перевірку білявка розпочала з гриль-бару Melrose. Якби його працівники могли передбачити візит інспектора, то прибрали би гниль із кухні і не подавали б відвідувачам непросмажені стейки. Однак відсутність дару бачити майбутнє і брак совісті власника закладу призвели до несхвального вердикту Фреймут.

А ось у їдальні при МНС відчували, що до них зазирне Оля, але розуміли: без капітального ремонту приміщення відзнаки Інспектора їм не отримати.

Тож табличку проекту Фреймут понесла до ресторану "Миші Бляхера", де й лишила після ретельного огляду.

Ощаслививши персонал і відвідувачів цього закладу, Ольга полетіла до сімейного ресторану Suban в італійській Трієсті. Там ведучу приємно вразило все – від чистоти на кухні до охайності самого власника. Тож вона без жодних сумнівів порадила це родинне гніздечко усій Україні.  

Після італійської інспекції, Оля "повернулася" до Дніпропетровська, де навідалася до кафе Cost – закладу, який у місті вважають чи не найпрестижнішим. Заможним гостям у тому ресторані тішаться, однак Інспектору були не раді. Спочатку ведучу не пустили на кухню, а потім і зовсім наказали піти. Оголосивши вердикт Інспектор і справді була готова попрощатися, однак разом із командою опинилася у заручниках власника ресторану. Обурений тим, що творча група знімала в закладі, господар вилив Фреймут шампанське на голову і з допомогою інших чоловіків конфіскував у операторів три камери.

Чим завершилася скандальна інспекція, дивіться у повному випуску проекту: