У другому випуску «Світ навиворіт» Дмитро Комаров став учасником рятувальної операції в Гімалаях

Світ навиворіт. Україна

На телеканалі 1+1 покажуть спецрепортаж «Світ навиворіт» з місця авіакатастрофи в Гімалаях.

Поділитися:

Як спонтанне рішення Дмитра Комарова врятувало йому життяСьогодні о 22.00 на телеканалі 1+1 покажуть спеціальний випуск програми «Світ навиворіт» з місця авіакатастрофи літака, що розбився в Гімалаях у лютому 2016 року.

На шляху до закритого королівства Мустанг мандрівник Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв зіткнулися з непередбаченими обставинами, які кардинально змінили подальший хід експедиції. У Гімалаях розбився літак, який слідував за маршрутом Покхара-Джомсом. 

Коли ми почули цю новину, то тілом пробігли мурашки. Ми повинні були летіти саме цим рейсом і дивом не опинилися в літаку. В останній момент вирішили їхати на джипі, хоча це значно дорожче і займає більше часу.

Команда проекту в числі перших потрапила на місце авіакатастрофи і зробила унікальний репортаж, який телеглядачі побачать вже сьогодні у другому випуску восьмого сезону екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт».

Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв стали не просто журналістами-спостерігачами, а учасниками рятувальної операції високо в горах. Разом з військовими вони вирушили на пошуки уламків літака і чорного ящика.

Дивлячись на весь цей кошмар, розумієш, що все, що ми називаємо проблемами – насправді зовсім ними не є. Економічна ситуація, курс долара, складнощі на роботі – все це такі дрібниці! Найголовніше – це життя, – сказав Дмитро Комаров з місця катастрофи.

Унікальні кадри з місця події, а також ризиковані ситуації, які підстерігали команду проекту під час пошуків зниклого літака, телеглядачі 1+1 побачать вже сьогодні о 22.00 у другому випуску екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт».

Новини по темі