У фільмі "Викрутаси" Мілла Йовович говорила без перекладача та заспівала пісню

У фільмі "Викрутаси" Мілла Йовович говорила без перекладача та заспівала пісню

же цієї неділі глядачі "1+1" побачать романтичну комедію "Викрутаси", у якій знялася голлівудська зірка з українським корінням Мілла Й

Поділитися:

Уже цієї неділі глядачі "1+1" побачать романтичну комедію "Викрутаси", у якій знялася голлівудська зірка з українським корінням Мілла Йовович. Ця світла й весела стрічка полюбилася мільйонам глядачів після прем'єри, а творці закохалися в своє дітище ще під час знімання. Вашій увазі найцікавіші факти про фільм "Викрутаси":

 

1. Мілла Йовович наполягла на тому, що говоритиме у фільмі російською, без перекладача. Окрім того, акторка сама заспівала пісню "Свадьба" ("… а эта свадьба, свадьба, свадьба пела и плясала, и крылья эту свадьбу вдаль несли".

2. Через мовні труднощі траплялося дуже багато бракованих дублів. До прикладу, Мілла ніяк не могла вимовити просту для російськомовних людей фразу: "Что Вы мне подмигиваете?"

3. Ім'я виконавиці головної ролі оголошувала Ксенія Собчак на Кіноринку в Сочі. Однак у те, що в стрічці зіграє голлівудська зірка, повірили не одразу. "Хто ж ця акторка?" - інтригувала ведуча. "Хто як не Міла Йовович?" - повідомила нарешті Ксенія. Однак далеко не всі сприйняли це за правду. І навіть після дзвінка Міллі у Голівуд, коли сама акторка підтвердила, що таки приїде на знімання до Москви, лишалися ті, хто сприймав цю новину, як розіграш.

4. Справжня мама Міли Йовович, російська акторка Галина Логінова зіграла в фільмі маму своєї доньки.

5. Із самого початку романтична комедії мала назву "Колотилов". Однак потім їй вирішили знайти більш містку заміну. Адже фокус-групи постійно перепитували: "…Як, кажете, фільм називається? Колотило?"

6. Стрічку знімали два літа. Кіношні події в приморському місті знімали протягом червня, липня і серпня. Для московських сцен творцям знадобилося ще одне літо.

7. Уперше у одній стрічці знялася найпопулярніша телелюдина Росії Іван Ургант і найпопулярніша кіноособистість – Костянтин Хабенський.

8. Перші літери прізвищ акторів, які зіграли головні ролі в фільмі (Хабенський. Ургант, Йовович), формують нецензурне слово. В одному з трейлерів до стрічки це показано. З цієї причини багато кінотеатрів відмовилися показувати трейлер фільму.

9. У сцені в лікарні було використано знімальний майданчик серіалу "Інтерни"

Дивіться романтичну комедію "Викрутаси" у неділю о 17.10 на "1+1".