У фіналі «Голос. Діти 3» Еліна Іващенко виступала з серйозною травмою

Дівчинка розповіла про серйозну травму, яка поставила під загрозу її виступ у прямому ефірі.

Поділитися:

Тіна Кароль: «Я дуже хочу написати пісню для Еліни Іващенко»Підопічна Тіни Кароль Еліна Іващенко досі не може повірити у свою перемогу на вокальному шоу «Голос. Діти 3». В інтерв’ю для fakty.ua дівчинка зізналася, як її підтримувала Тіна Кароль та чому її виступ у прямому ефірі опинився під загрозою.

За два тижні до фіналу «Голос. Діти 3» Еліна Іващенко впала та сильно поранила коліно. Незважаючи на біль, дівчинка вирішила співати в прямому ефірі.

Багато репетицій, насичений графік. Я була така втомлена, що навіть не хвилювалася перед фіналом. На щастя, я спокійно вистояла прямий ефір, а коліно вже заживає, – каже дівчина.

Еліна Іващенко також розповіла, що вона затамувала подих і не могла стримати сліз, коли Юрій Горбунов назвав її ім’я під час оголошення результатів голосування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях до перемоги: Чим дивувала переможниця «Голос. Діти 3» Еліна Іващенко

Знайшла поглядом бабусю та дідуся, які завжди мене підтримують. У той момент дідусь плакав, – пригадує переможниця «Голос. Діти 3».

Переможниця шоу зізналася, що для неї дуже важливу роль зіграла підтримка Тіни Кароль. За словами Еліни Іващенко, її зірковий тренер завжди піднімала учасникам команди бойових дух і заспокоювала всіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль розкрила Еліні Іващенко секрети успішного виступу

Тіна сказала, що відтепер вона наша музична хрещена, і після цього вже не було страшно, – розповідає дівчина.

Еліна Іващенко переконує, що піти в команду Тіни Кароль – це був один із найголовніших виборів у її житті. Дівчинка зразу знайшла спільну мову зі своєю наставницею та могла довірити їй найпотаємніші таємниці.

Нагадаємо, що нещодавно переможниця «Голос. Діти 3» Еліна Іващенко розповіла про емоції після фіналу.