У "Голос країни" прийде чоловік з минулого Тіни Кароль

У "Голос країни" прийде чоловік з минулого Тіни Кароль

П'ятий, передостанній, день вибору "наосліп" вокального шоу "Голос країни" диктує жорсткі умови

Поділитися:

П'ятий, передостанній, день вибору "наосліп" вокального шоу "Голос країни" диктує жорсткі умови. Місць у зіркових  командах усе менше, а тренери стають дедалі більш  обережними і безкомпромісними в  боротьбі за найцінніші голоси.

Цієї неділі на головну сцену країни вийде людина з далекого минулого Тіни Кароль. Колись давно Юрій Ковальчук виконував головну роль у мюзиклі "Екватор", де й познайомився з юною Тіною, яка тільки почала свій творчий шлях. За півтора року роботи і близько 60 вистав Юрій став для Тіни добрим другом і наставником. Після мюзиклу він довго працював вокалістом у провідних цирках Німеччини і Франції, був дуже затребуваний. Але за сім років концертного життя в Європі артист так і не зміг звикнути до чужого менталітету, думками постійно повертався на Батьківщину:

"Річ у цінностях. Європа - лише питання грошей, по два концерти на день, репертуар той самий з року в рік. Набридло! Зовні все змінюється, а всередині - смуток. Настав час повернутися і співати те, що хочеться", - зізнається співак.

На "Голос країни" Юрій прийшов, щоб надолужити згаяний час і знайти свого глядача в рідній країні. До хвилювання досвідченого артиста додалося очікування зустрічі з Тіною: чи почує Маргарет свого Міклухо-Маклая і що скаже по стількох роках? Чи впізнає  голос, який колись змінив її життя, чи натисне заповітну кнопку? Дивіться вже цієї неділі на каналі "1+1" о 21:00.

"Голос країни" як і раніше дивує не тільки голосами, але й історіями своїх героїв. На головній сцені країни виступить американський місіонер, який хоче довести, що рок-музика сумісна з релігією; москвич із голосом Френка Сінатри, а також грузинський музикант, який приїхав на шоу надихнувшись прикладом свого друга, фіналіста третього сезону проекту. У пошуках свого місця під сонцем на "Голос країни" прийде і хлопець з невеличкого містечка Кузнєцовськ. Заради сцени він схуд на 30 кг і мріє співати, а не працювати на атомній станції, як його земляки.

Конфронтація між Потапом і Святославом Вакарчуком посилиться, а Тіна Кароль та Олександр Пономарьов несподівано змінять тактику. У цьому випуску глядачі зможуть самі побувати в ролі тренерів і почути унікальне виконання "наосліп" - номер за ширмою. Дивіться черговий випуск проекту в неділю, 5 квітня в 21:00 на "1+1".

Нагадаємо, що вокальний проект "Голос країни-5" на "1+1" після успішного старту демонструє стабільне зростання показників. Програма в ефірі щонеділі о 21:00. На головній сцені країни в битві за унікальні голоси зійшлися чотири титани українського шоу-бізнесу: Тіна Кароль, Потап, Святослав Вакарчук та Олександр Пономарьов. Ведуча шоу - Ольга Фреймут. Життя починається з голосу!