У "Голосі країни" Скрипка розплакався через африканського студента

У "Голосі країни" Скрипка розплакався через африканського студента

Супербої у вокальному шоу "Голос країни. Все по-чесному" за емоціями перевершили усі попередні ефіри.

Поділитися:

У найщирішому вокальному шоу "Голос країни. Все по-чесному" розпочався новий етап - супербої. Учасники знову вийдуть в ринг один проти одного, і таким чином команда кожного тренера знову скоротиться вдвічі. Кого Олег Скрипка, Святослав Вакарчук, Тіна Кароль та Олександр Пономарьов залишать у проекті? Адже наступний етап - прямі ефірі. І там є місце тільки для найкращих!

У неділю 12 травня глядачі побачили перші супербої. За їх результатами кожен тренер попрощався з двома учасниками.

Ефір запам'ятався тим, що Тіна Кароль вщент рознесла виступ улюблениці Святослава Вакарчука Христини Соловій, а Олег Скрипка розплакався, коли темношкірий студент Блез Малаба зворушливо заспівав про Україну.

Отож, Тіна Кароль спочатку обирала між кримчанкою Ольгою Сиваковою та харківським рокером Джові. Чолов'яга із вибуховим зарядом енергії несподівано для всіх вийшов у ринг з естрадною ліричною піснею. Проте це перевтілення стало фатальним. У часть у "Голосі країни" повинна продовжити Ольга, вирішила Тіна. Нагадаємо, заради сцени Ольга Сивакова за короткий проміжок часу схудла на 50 кг і у прямому ефірі жінка налаштована вийти ще стрункішою.

А ще Кароль обирала між двома відкриттями "Голосу країни" - Тарасом Мельником та Юлією Горюновою. Нагадаємо, саме Юлю вона врятувала у вокальних боях. Дівчина тоді була в команді Вакарчука і змагалася з Христиною Соловій. Тоді Святослав присудив перемогу Христині, але Тіна Кароль забрала Юлю в свою команду. Цього разу все склалося не так приємно для Юлі - вона програла Тарасу у рингу і залишила проект.

До речі, народниці Христині Соловій також довелося пройти перевірку на міцність. Вона давно хотіла заспівати французський шансон - і цього разу в неї з'явилася така можливість. Пісня Мірей Матьє принесла Христині чергову перемогу. Зате суперник Христини у рингу Дмитро Бабак програв. Правда, Вакарчук запропонував талановитому хлопцю співпрацю у майбутньому.

Тіна Кароль дуже негативно висловилася про виступ Христини. Також не в захваті від виступу дівчини був Олександр Пономарьов.

І ще один супебій Святослава Вакарчука залишив глибоке враження. Тренер вивів у ринг Вікторію Олізе та Блеза Малабу. Саме цьому хлопцю він врятував "життя" на проекті, коли Скрипка хотів відправити Блеза додому. Обрати між Вікторією та Блезом Святославу було дуже складно. Однак він вирішив, що у "Голосі країни" все ж повинен залишитися хлопець.

Блез заспівав пісню на вірші Тараса Шевченка "Думи мої". Його виступ настільки зворушив тренерів, що вони аплодували стоячи. Тіна Кароль поклала руку на серце, бо для неї пісня звучала як гімн України. А Олег Скрипка не зміг стримати сліз і розплакався.

Натомість Олег Скрипка вирішив, що у нього дівчата будуть змагатися з дівчатами, а хлопці з хлопцями. Так у супербаттлі Олена Жигарева VS Камілла Бойко він присудив перемогу роковій білявці. Автоінструктор Камілла, котра раніше отримала безліч захоплених відгуків від усіх тренерів, цього разу програла.

А чоловічий супербій завершився перемогою Артема Кондратюка і програшем Олексія Кирпача. Від пісні "Соколята", яку Артем обрав для бою, усіх тренерів і глядачів пробрало до мурашок.

Ставку на лірику також зробили підопічні Пономарьова. Спочатку перемогу у суперпоєдинку здобула юна одеситка Анна Ходоровська з піснею I Belive I Can Fly. Тендітна Аня вибила з проекту Майкла Кіркілана, котрий нині живе в Ізраїлі, але дуже хоче повернутися в Україну до рідних.

Пономарьов не перестає дивуватися, як 19-річна дівчина без музичної освіти, котра лише зовсім недавно почала займатися вокалом, може так фантастично співати. До речі, протягом усього бою Ані з Майклом зірковий тренер був на "беквокалі" - Олександр дуже переживав за обох учасників і співав разом з ними.

А потім перемогу святкував москвич, досвідчений співак, Сергій Ручкін, якому поступилася 20-річна Оля Богатиренко. Сергій співав романс, і зворушив усіх тренерів.

Вже наступний випуск шоу "Голос країни. Все по-чесному" стане вирішальним. В ринг вийдуть решта учасників, і після їх супербоїв стане остаточно відомо, хто дійшов до прямих ефірів.

На кого зроблять ставку зіркові тренери? Хто з вокалістів отримає неймовірний шанс заспівати у прямому ефірі, а для кого участь у проекті завершиться за крок до цього? Дивіться "Голос країни. Все по-чесному" на каналі 1+1.