У Горбунова буде найтепліший образ на Ukrainian Fashion Week

У Горбунова буде найтепліший образ на Ukrainian Fashion Week

Юрій Горбунов вийде на подіум у дизайнерській дублянці.

Поділитися:

Шоумену Юрію Горбунову, напевно, більше за інших телезірок пощастило з вибором дизайнера для показу на подіумі Ukrainian Fashion Week. Створювати ефірний образ Горбунова для шоу "Fashion в прямому ефірі" буде триразовий володар премії Best Fashion Awards Віктор Анісімов.

Але річ не тільки в нагородах дизайнера. Анісімов та Горбунов - давні знайомі, і їхні творчі шляхи перетиналися вже не раз. Анісімов наважився на сміливий експеримент і вирішив відійти від "костюмного" канону для телезірок-моделей, а Горбунов його в цьому підтримав.

"Ми з Юрою товаришуємо і співпрацюємо вже не перший рік. Він належить до тих небагатьох клієнтів, працювати з якими легко. Горбунов тримається невимушено і з чималою часткою самоіронії. Консенсусу ми доходимо швидко, і я навіть не можу пригадати, щоб Юра вередував. Знаючи його непростий графік зйомок в осінньо -зимовий сезон, я вирішив подбати про свого друга.

"Лук" Юри буде, я думаю, найтеплішим і найнесподіванішим з усіх. На подіум він вийде закутавшись у теплу дублянку, - ще те випробування", - коментує свій оригінальний вибір Віктор Анісімов.

"Мій образ - повністю дизайнерське рішення. І Віктор повністю вгадав. Я готуюся до холодних зимовим зйомок опен-ейр, так що стилістичне рішення Анісімова актуально як ніколи. До речі, сьогодні, 3 жовтня, в Києві вже був сніг", - ділиться Юрій Горбунов.

Нагадаємо, що показ "Fashion у прямому ефірі" відбудеться на головному подіумі 12 жовтня в 21.30 в рамках Ukrainian Fashion Week. У ньому візьмуть участь ведучі каналів 1+1, ТЕТ, 2+2: Алла Мазур, Марічка Падалко, Лідія Таран, Наталія Мосейчук, Юлія Бориско, Марина Леончук, Людмила Барбір, Руслан Сєнічкін, Єгор Гордєєв, Данило Грачов та інші телезірки.