У Києві скасували фестиваль "Цветные ночи"

У Києві скасували  фестиваль "Цветные ночи"

У Києві скасували фестиваль "Цветные ночи". Організатори фестивалю на своїй сторінці у Фейсбук розповіли, чому захід вирішили не проводити

Поділитися:

У Києві скасували фестиваль "Цветные ночи". Організатори фестивалю на своїй сторінці у Фейсбук розповіли, чому захід вирішили не проводити.

"Ми як і раніше віримо, що тільки продовжуючи працювати, кожен на своєму місці, українці зуміють перевести ваги в бік добра і миру. Проекти ПРОСТО-в МЕСТЕ завжди були для нас творчістю, розвитком, щастям. Тому, незважаючи на тяжку, а часом і критичну ситуацію в Україні, ми продовжували творити, мріяти, думати, як і чим можемо допомогти своїй країні в рамкахнаших фестивалів. Але завжди є межа ресурсів - моральних, матеріальних, соціальних, за якою проведення заходу такого рівня і масштабу, як проекти ПРОСТО-в МЕСТЕ вже неможливі. Ми беремо паузу, щоб спрямувати свої сили в русло, актуальне сьогодні для всієї держави. Уже восени ми порадуємо вас новим прекрасним проектом. Адже все обов'язково буде добре. Головне - робити, все, що можеш, любити і вірити!", - діляться організатори.

Команда "Сніданок з 1+1" підтримує організаторів і вірить що в Україні незабаром все ж таки настане мир і спокій, і восени ведучі "1+1" обов'язково долучаться до нового проекту.