У Києві відбудуться кастинги "Голосу країни"

У Києві відбудуться кастинги "Голосу країни"

В українців залишився останній шанс стати новим "Голосом країни"

Поділитися:

В українців залишився останній шанс стати новим "Голосом країни". Завершальні кастинги шостого сезону головного вокального шоу України відбуватимуться у Києві два тижні поспіль - 17-18 та 24-25 жовтня.

Щороку сотні претендентів б'ються за право змінити своє життя і стати членом команди одного з тренерів – найпопулярніших і затребуваних зірок українського шоу-бізнесу. Поборотися за звання "Голосу країни" може будь-який охочий віком від 18 років. Для цього претенденти повинні прийти на попереднє прослуховування, яке пройде у найближчі вихідні - 17-18 і 24-25 жовтня у 12 павільйоні столичного ВДНГ за адресою проспект Глушкова 1. Потенційним учасникам слід підготувати 5-6 "мінусовок" різножанрових пісень на різних мовах, з якими б вони хотіли виступити на сліпому прослуховуванні.

"Голос країни" вже відкрив багато талановитих виконавців. А історія переможця п'ятого сезону Антона Копитіна, який через війну на Донбасі разом із сім'єю переїхав до Києва, щоб почати нове життя, надихнула мільйони українців. Він на власному прикладі показав, що життя починається з голосу. Разом із перемогою у вокальному шоу Антон отримав квартиру в Києві – подарунок від свого зіркового тренера Тіни Кароль. Крім того, згідно з правилами проекту, вокаліст отримав від каналу "1+1" власну пісню і можливість зняти на неї кліп, який презентує вже найближчим часом. Також Антон не забуває підтримувати співвітчизників, які залишилися на прифронтових територіях.