Відбулися перші кастинги національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти"

Відбулися перші кастинги національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти"

Минулими вихідними у Києві відбулася перша серія відкритих кастингів нового дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" телеканалу "1+1"

Поділитися:

Минулими вихідними у Києві відбулася перша серія відкритих кастингів нового дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" телеканалу "1+1". Це буде абсолютно нове для України шоу за форматом компанії "TELEVISA", взяти участь у якому можуть діти, що мають унікальний вокальний, хореографічний чи інший оригінальний талант.

Анкети для участі у кастингу заповнювали діти віком від 4 до 12 років. Продемонструвати свої сили прийшли маленькі брейк-дансери, діти-індіго, маленькі актори, пародисти та, звичайно ж, вокалісти, якими багата Україна.

"Після приголомшливого успіху проекту "Голос.Діти" ми вирішили, що потрібно розширити кордони та дати нашим дітям можливість розвиватися у різних жанрах. Якщо ваша дитина харизматична, вона співає, танцює чи має інший оригінальний чи унікальний талант – ми чекаємо Вас на шоу "Маленькі гіганти", - розповів продюсер шоу Володимир Завадюк.

Готує дітей до кастингу психолог проекту Марина Гуменюк. Вона проводить попередню бесіду з юними учасниками, щоб переконатися, що дитина готова вийти на сцену.

"Для нас важливо, наскільки дитина вільно тримається на сцені і цікаво розмірковує. Тому, окрім таланту та вміння танцювати і співати, ми звертаємо увагу на те, наскільки дитина вміє висловлювати свої думки, наскільки вона безпосередня", - розповіла психолог проекту Марина Гуменюк. "Іноді дитина, потрапляючи в незнайомі обставини, відчуває себе скуто. Тоді я підходжу до неї, розмовляю на абстрактні теми, і вона заспокоюється. Коли я бачу, що дитина готова пройти кастинг, вона виходить на сцену".

Продюсери шоу розповіли, що до перемоги учасників проекту поведуть 8 тренерів - зірки шоу-бізнесу, актори, телеведучі, танцюристи. Оцінювати виступи команд буде журі з 3 зірок, чиї імена поки не розголошуються.

Команду проекту вразили юні таланти, що взяли участь у першій серії відкритих кастингів . Але, незважаючи на велику кількість заявок на участь у шоу "Маленькі гіганти", кастинги продовжаться до середини липня.

Наступний відкритий кастинг відбудеться 3, 4 і 5 липня, а також 10, 11 і 12 липня за адресою: проспект Глушкова, 1, " ВДНГ", 12 павільйон.

Заповнити заявку на участь у кастингу можна онлайн.

Отримати додаткову інформацію можна за адресою a.andreyko@production.1plus1.tv та за телефоном 067 334 7851.