У "Коханні без кордонів" вже були перші побачення, сльози і розчарування

У  "Коханні без кордонів" вже були перші побачення, сльози і розчарування

Нарешті четверо героїв "Кохання без кордонів" Таня, Ігор, Марк-Ентоні та Василь зустрілися з українськими претендентами на їхнє серце

Поділитися:

Нарешті четверо героїв "Кохання без кордонів" Таня, Ігор, Марк Ентоні та Василь зустрілися з українськими претендентами на їхнє серце. По 5 учасників відразу приїхали до кожного з них і поселилися в їхньому домі.

Марк Ентоні поселив своїх дівчат у великому приватному будинку, підкоривши українських красунь небаченою розкішшю, а вже наступного дня повів показати зимовий Монреаль. Гуляючи містом, Марк ближче познайомився з кожною з претенденток і дізнався про них багато нового, адже дівчата далеко не всі свої секрети відкрили йому у листі.

Оля зізналася Марку, що має уже двох малюків, і це героя дуже збентежило. Канадець засумнівався, чи зможе він виховати цих двох дітей? Оксана, перший чоловік якої теж мешкає в Монреалі, вирішила до останнього не розповідати Марку про своє минуле, але героєві це не сподобалося і врешті-решт він розкусив українку… Яна і Алла сподобалися канадцю своєю простодушністю і щирістю, а у Владлені, яку він хоч і не запрошував на індивідуальне побачення, Марк помітив справжню сильну жінку, саме таку, яку він шукає в житті.

"Вона багато не говорить, але коли говорить, то мудрі речі", - зауважив герой.

Бізнесмен Ігор, який майже увесь час присвячує роботі, вирішив до вибору кохання підійти по-діловому і влаштував своїм дівчатам справжню співбесіду. Поговоривши з кожною кілька хвилин, він відразу з'ясував хто є хто.

Вероніку і Альону, які до речі, з першого дня незлюбили одна одну, Ігор назвав ефектними дівчатами, сором'язливу балерину Катю – душевною. Світлану він відразу запитав про секс, чим дуже засоромив дівчину, а від Вікторії, на думку Ігоря, віяло холодом. Жодного зв'язку із дівчиною він не відчув. Увечері шикарний лімузин повіз Ігоревих дівчат на справжню американську вечірку.

Українських хлопців у Сан-Франциско зустрічав Тетянин брат Саша, а вже наступного дня Таня запросила чоловіків приготувати вдома шашлики. В невимушеній атмосфері кожен намагався проявити себе якнайкраще. Впевненіше від інших почувався шкільний друг Тетяни Сергій. Чоловік вирішив, що оскільки Таня його знає, то всі козирі в його руках і взяв на себе ініціативу. Але дівчина намагалася кожному учаснику приділити увагу. Після короткого знайомства вона відмітила для себе Вову і Артура, як дуже милих і добродушних чоловіків, близьких їй по духу. А після того, як Дмитро подарував їй ікону Святої Тетяни, докорінно змінили про нього свою думку, зрозумівши, що він не просто самозакоханий фітнес-тренер, а ще й цікава людина та справжній чоловік. А от Володимир з Кам'янець-Подільська налякав дівчину своєю рішучістю. При першій же нагоді чоловік подарував Тані коралове намисто з сережками і сказав, що хоче щоб вона стала матір'ю його дітей.

Василь зустрічав українських жінок по-українськи – з квітами і смачною вечерею. Вранці кожна з жінок мала змогу подивитися Валенсію в супроводі українського емігранта. Успішний фермер і досвідчений чоловік відразу знайшов спільну мову з кожною із жінок. Оксана йому здалася близькою по духу, бо в ній він знайшов відображення своєї дружини, яку теж звали Оксана. Людмила його вразила своєю складною долею. Василь побачив в ній справжню сильну українську жінку. Багато спільного він знайшов і з Оленою, а от від Алли, яку Василь чекав найбільше, чоловік зізнався, що очікував більшого… Вільна художниця Ія нашому герою відразу здалася надто епатажною, врешті він розгледів у жінці творчу особистість, але назвав її надто мрійливою і непрактичною.

Хоча знайомство тривало всього лише два дні, головним героям потрібно було визначити претендентів, які їм сподобалися найменше. За правилами шоу, щоразу хтось один з п'яти учасників має їхати додому, поки не лишиться одна людина, яка подобається героям найбільше.

Недовго думаючи, Ігор відправив назад до України Вікторію, з боку якої він так і не розгледів симпатії. Марк Ентоні не зміг змиритися з таємним минулим Оксани, а Тетяна вирішила не плутати дружбу з коханням і попрощалася зі своїм шкільним другом Сергієм. Один лише Василь, який не звик робити поспішних рішень, так і не зважився ні з ким попрощатися. Усі п'ять жінок лишаться з ним іще на певний час.

Як же далі буде складатися спілкування учасників з нашими героями? Які ще таємні сторони українських гостей здивують емігрантів? Кого вижене Василь? Дізнайтесь уже наступного четверга в новому випуску програми "Кохання без кордонів" о 22:15 на 1+1.