У "Лізі сміху" покажуть пародію на проект Фреймут

У "Лізі сміху" покажуть пародію на проект Фреймут

Ольга Фреймут зіграла саму себе

Поділитися:

Цього вівторка у Києві відбулися зйомки першого півфіналу "Ліги сміху", у якому три команди змагалися за право потрапити до фіналу першого всеукраїнського чемпіонату з гумору.

За правилами, учасникам потрібно було впоратися з трьома основними конкурсами, один із яких – "Стем із зіркою". Для участі в ньому наставник повинен був запросити свого знаменитого друга.

Так, щоби допомогти підопічним із "VIP. Тернопіль", Юрій Горбунов зателефонував Ользі Фреймут. Популярна українська телеведуча згодилася приїхати й зіграла на сцені себе у феєричній пародії на власний проект "Інспектор Фреймут".

За сценарієм, відома білявка завітала до забігайлівки 1993-го року і заскочила зненацька недбайливих офіціантів.

"Нас податкова три роки не може знайти. А вона знайшла!" - обурилася співробітниця закладу й почала боротися за жадану відзнаку інспектора. Разом із колегами вона догоджала ведучій, як могла, й водночас потай засипала Фреймут прокльонами.

"Та щоб їй на Першому Національному до кінця життя погоду вести!" - забажала офіціантка генделя.

"Мене Юра Горбунов попросив виступити, я не могла йому відмовити, тим паче я шанувальниця команди тернопільчан. У номері ми покажемо пародію на мою передачу. Коли мені вперше показали сценку, я плакала від сміху, навіть туш потекла" - розказала Ольга Фреймут.

Ведуча також зізналась, що дуже тепло ставиться до команди Юрія Горбунова та підтримує у півфіналі. Нагадаємо, що до півфіналу "Ліги сміху" потрапили найсильніші. Оцінювати учасників на сцені фестивалю будуть Юрій Горбунов, Потап, Сергій Сивохо, Антон Лірник, Ігор Ласточкін, а також Олена Кравець. Ведучий шоу – Володимир Зеленський.

Дивіться перший півфінал "Ліги сміху" 3 жовтня о 21:00 на "1+1".