У новому сезоні "Гроші" розкажуть, чиїм коштом відпочивають депутати

У новому сезоні "Гроші" розкажуть, чиїм коштом відпочивають депутати

На "1+1" стартує новий сезон програми "Гроші"

Поділитися:

На "1+1" стартує новий сезон програми "Гроші". Небезпечне павутиння афер ведучий Олександр Дубінський розпочне розплутувати відсьогодні, 31 серпня, о 22:00.

Автори легендарної програми обіцяють телеглядачам ще більше сенсацій та ексклюзивних розслідувань. Зокрема, у першому випуску, що виходить в ефір вже цього вечора, будуть представлені одразу декілька сенсаційних історій.

Із-поміж них – плани  Інтерполу щодо зняття звинувачення із колишнього президента України Віктора Януковича. "Гроші" розібралися у справі "Укртелекому" - досі єдиній кримінальній справі проти біглого Президента. Сьогодні глядачі дізнаються, чи існують реальні шанси визнати Януковича злочинцем.

Інша, не менш резонансна тема, – масштабний бізнес із торгівлі справжніми українськими паспортами. Журналісти програми "Гроші" покажуть, хто, навіщо і за скільки продає Україну, та як це наближає теракт у вашому місті.

Окрему частину у першому випуску нового сезону займає і тема депутатського відпочинку: "Гроші" дізналися, де відпочивали народні обранці з ким літали на шикарні вілли і екзотичні острови, та хто насправді засмагає у державних депутатських санаторіях.

Окрім того, на глядачів чекає нова більша студія, яка дозволить проводити очні ставки та також оновлений, полегшений формат: "Теми, які ми підіймаємо у "Грошах", зазвичай, носять досить негативний характер, тож ми хочемо полегшити подачу інформації у програмі та додати трохи гумору, - зазначив шеф-редактор проекту Максим Сухенко. - У нас також з'явиться декілька нових рубрик, серед яких "Нісенітниця тижня" та анти-рейтинги найбільших корупціонерів країни".

За що доведеться червоніти кандидату в мери Києва? Хто продає ворожим диверсантам власне громадянство? Чиїм коштом відпочивають депутати?

Не пропустіть грандіозні викриття в новому сезоні!

Дивіться "Гроші" з 31 серпня щопонеділка о 22:00 на "1+1" або онлайн та відео на нашому сайті.