У "Підпільній імперії" Надія Мейхер зізналася, яка відома людина їй імпонує

У "Підпільній імперії" Надія Мейхер зізналася, яка відома людина їй імпонує

Цієї п'ятниці до Андрія Алферова завітала відома співачка й телеведуча  

Поділитися:

Минулої п'ятниці на перегляд знакового кіно сучасності у "Підпільну імперію" до Андрія Алферова завітала співачка й телеведуча Надія Мейхер. Чорнявці судилось переглянути та оцінити чорний британський гумор стрічки "Дом Гемінгвей" з красунчиком Джудом Лоу у головній ролі.

Співачка зізналась, що насамперед її привабила назва картини, яка асоціювалася з прізвищем відомого американського класика. Утім, саме кіно, відзняте у стилі Гая Річі, виявилось зовсім про іншого героя – злочинця Дома Гемінгвея, що повертається до цивільного життя після багатьох років ув'язнення. Концентрований вияв чорного британського гумору не розчарував Надію Мейхер , попри те, що вона є прихильницею зовсім інших напрямків кіномистецтва та вкрай негативно оцінила гру деяких акторів, назвавши їх не тільки не талановитими, а й нехаризматичними. Найбільше її вразив виконавець головної ролі – улюбленець багатьох дівчат Джуд Лоу, якого Надія вважає значно більшим, ніж просто хлопцем з привабливою зовнішністю.

"Від Джуда Лоу я очікувала таку роль, такий вибух емоцій. За його попередніми роботами, принаймні мені, було видно, що там приховане щось більше, ніж просто цей красень, який не перетинає межу. І його герой для мене,  його емоції, його гра абсолютно непересічна. Мені здається він затьмарив тут усіх", - вважає Мейхер.

Тим не менш, як актор та навіть як чоловік Надії Мейхер імпонує зовсім інша відома людина зі світу великого кіно. Про нього та про те, які фільми вона не буде дивитись ні за які гроші, співачка розповіла глядачам "Підпільної імперії".

Приєднуйтесь до них просто зараз та дізнаєтесь усе із перших вуст: