У прямий ефір ток-шоу "Право на владу" прийдуть Кириленко, Квіт та Береза

У прямий ефір ток-шоу "Право на владу" прийдуть Кириленко, Квіт та Береза

Тема програми – "Народний гнів: від справедливості до свавілля?"

Поділитися:

Сьогодні, 2 жовтня, у прямому ефірі "1+1" дивіться новий випуск політичного ток-шоу "Право на владу". Його учасниками стануть член політради партії "Народний фронт" В'ячеслав Кириленко, міністр освіти України Сергій Квіт, керівник інформаційного відділу партії "Правого сектору" Борислав Береза. Четвертий учасник політичних дебатів ще уточнюється. Тема програми – "Народний гнів: від справедливості до свавілля?".

Перед глядачами, експертами, опонентами та журналістами вони будуть відповідати на незручні запитання, аби довести, що дійсно мають право на владу. Початок ефіру - о 22:30.

Ток-шоу "Право на владу" перевіряє політиків за кількома аспектами: чи вірять їм глядачі, чи поділяють їхню позицію експерти, чи погодяться з ними опоненти та чи не піймають їх на брехні журналісти.

Нагадаємо, учасниками кожного випуску "Права на владу" є четверо політиків. За правилами проекту, вони не знають, хто є ведучим ток-шоу, і чують лише його неупереджений голос за кадром. Таким чином вони не мають змоги впливати на ведучого. 

Політик отримає "право на владу" лише за умови, що буде переконливим для опонентів, експертів і глядачів та пройде журналістську перевірку на правдивість.

В ефірі "1+1" "Право на владу" виходить щочетверга о 22:30.