У прямому ефірі "Голосу країни" Кароль вразила сповіддю

У прямому ефірі "Голосу країни" Кароль вразила сповіддю

У першому прямому ефірі шоу "Голос країни. Все по-чесному" сталося безліч несподіванок.

Поділитися:

Завершився перший прямий ефір найщирішого вокального шоу "Голос країни. Все по-чесному". За його результатми глядачі та тренери обрали учасників півфіналу проекту.

Майже до останньої хвилини перед початком ефіру залишалося порожнім крісло Тіни Кароль. Однак зірковий тренер все ж взяла участь у прямому ефірі і на рівні з колегами оцінювала виступи учасників.

В кінці ефіру Тіна Кароль вийшла на сцену з особливим номером - вона заспівала пісню-сповідь "Помню". Інші тренери слухали пісню стоячи.

А ще цей ефір запам'ятався тим, що підопічні Святослава Вакарчука довели свого тренера до сліз. Після виступу Отара Немсадзе, котрий заспівав українську пісню "Ой, чий то кінь стоїть", Вакарчук остаточно розчулився. Сльози нестримно потекли з його очей.

За правилами "Голосу країни", до півфіналу проходять по двоє учасників з команди кожного зіркового тренера. Одного учасника визначають глядачі, а ще одного обирає сам тренер.

Отож, вже наступної неділі 2 червня у півфіналі заспівають 8 учасників.

Команда Олександра Пономарьова - 19-річна одеситка Анна Ходоровська (вибір глядачів) та досвідчений вокаліст Сергій Ручкін.

За результатами глядацького голосування, відрив між учасниками був настільки мізерним, що підрахунок тривав до останньої секунди. Ведучим Андрію Доманському та Катерині Осадчій навіть довелося тягнути час, аби спеціалісти встигли порахувати усі голоси.

Команда Олега Скрипки - у півфіналі заспівають двоє хлопців: львів'янин Іван Сяркевич (вибір глядачів) та житомирянин Артем Кондратюк.

Обоє співаків для прямого ефіру обрали українські ліричні пісні. Іван заспівав народну "Гей, соколи", а Артем - гімн усіх закоханих в українському перекладі "Вічна любов".

Команда Святослава Вакарчука - боротьбу продовжують Христина Соловій (вибір глядачів) та Ото Немсадзе.

Вакарчук чесно сказав, що виступ Христини не вразив його так сильно, і проголосувавши за неї, глядачі дали дівчині аванс.

"Христино, це було добре. Але це не було вище голови", - прокоментував виступ Христини Святослав.

Команда Тіни Кароль - у півфіналі виступить потрійна сила. За підсумками глядацького голосування, перше місце посів Тарас Мельник. А другим учасником півфіналу стане дует London Hill.

Вже наступної неділі 2 червня дивіться півфінал найщирішого вокального шоу "Голос країни. Все по-чесному". Півфіналісти зроблять надможливе, щоб підкорити ваші серця. Зіркові тренери втратять право вибору. І тільки від глядачі будуть вирішувати, хто продовжить боротьбу. Кожен голос важливий, коли все по-чесному!