У прямому ефірі Сніданку 1+1 пройде благодійний аукціон

У прямому ефірі Сніданку 1+1 пройде благодійний аукціон

В п'ятницю, 25 грудня, в ефірі ранкової програми "Сніданок з 1+1" відбудеться новорічний марафон, метою якого є збір коштів для допомоги маленьким пацієнтам Національної дитячої лікарні "ОХМАТДИТ".

Поділитися:

В п'ятницю, 25 грудня, в ефірі ранкової програми "Сніданок з 1+1" відбудеться новорічний марафон, метою якого є збір коштів для допомоги маленьким пацієнтам Національної дитячої лікарні "ОХМАТДИТ".

Протягом тригодинного марафону до студії "Сніданку" завітають зіркові гості, що дадуть власні ексклюзивні подарунки для благодійного онлайн-аукціону, який розпочнеться вранці 25 грудня і триватиме протягом всього дня на сторінці "Сніданку" у Facebook. Придбати подарунок від зірки зможе кожний, хто запропонує найбільшу суму та перерахує її на рахунок БФ "Таблеточки".

Усі зібрані за подарунки кошти будуть направлені на придбання медикаментів для малят, хворих на рак крові.

Гостями новорічного марафону у "Сніданку" стануть найпопулярніші та найяскравіші українські зірки: Тіна Кароль, Олександр Пономарьов, Андре Тан, Потап, Руслана та інші.

"Метою нашого благодійного марафону є, в першу чергу, допомога тим, хто цього потребує – маленьким українцям зі страшною хворобою, єдиним новорічним бажанням яких є одужання. Ми сподіваємось, що до нашої ініціативи доєднається якомога більше людей і разом ми зможемо наблизити мрії цих діток до реальності. Я вірю, що марафон надихне наших численних глядачів робити у ці різдвяно-новорічні дні невеличкі добрі, теплі справи, думати про тих, кому потрібна допомога, а також плекати у собі відчуття вдячності. Марафон буде наповнений особливою музикою, яку виконуватимуть наживо у студії "Сніданку" та іншими сюрпризами", – розказала шеф-редактор "Сніданку з 1+1" Юлія Жмакіна.

Нагадаємо, що 1+1 медіа вже не вперше реалізує подібні благодійні проекти. Починаючи з 2013 року на День Св.Миколая Компанія щороку віддає кошти, отримані від транслювання реклами на телеканалі 1+1 о 19:45, на допомогу Національній дитячій лікарні "ОХМАТДИТ"

"Відповідальність, любов та повага – одні з основних цінностей 1+1 медіа. Тому ми регулярно проводимо благочинні акції, направлені на допомогу дітям, і вважаємо це своїм обов'язком. Ми впевнені, що у ці непрості для всіх нас часи необхідність допомагати одне одному стає навіть більшою, адже тільки так ми зможемо побороти усі незгоди", – прокоментувала PR-директор 1+1 медіа Світлана Павелецька.

"Сніданок з 1+1" запрошує усіх бажаючих приєднатись до благодійного аукціону, що пройде 25 грудня з 6:45 до 19:00.

Новини по темі