У реаліті-шоу Ольги Фреймут з'явиться співведуча

У реаліті-шоу Ольги Фреймут з'явиться співведуча

У реаліті-шоу "Інспектор Фреймут" відбулися зміни

Поділитися:

У реаліті-шоу "Інспектор Фреймут" відбулися зміни - у Ольги Фреймут з'явиться співведуча. Як утворився несподіваний дует, глядачі дізнаються у середу 8 жовтня на каналі "1+1". Початок - о 22:30.

Про таємничу напарницю Фреймут відомо лише те, що її звуть Стефані. Удвох вони перевірять один з найпопулярніших нічних клубів України – одеську "Ібіцу".

До речі, щоб пробратися в цей заклад, команда "Інспектора Фреймут" розробила цілий шпигунський план – з прихованими камерами і устаткуванням, віртуозно пронесеними через пункт охорони, а також з легендою про особливу гостю вечора – заморську поп-зірку, за знімок якої папарацці готові платити кругленьку суму.

Під приціл телекамер "Інспектора Фреймут" потраплять ще три заклади Одеси – це ресторани "Свіча" та "Бернандацці", а також піцерія "Оліо".

З рестораном "Свіча" Ольгу Фреймут пов'язує давнє знайомство. Саме в цьому ультра-модному приморському закладі всього півроку тому вона презентувала свій авторський проект – "Столики Ольги Фреймут". Тепер принципова ведуча навідається сюди без попередження. Чим закінчився похід інспектора на кухню "Свічі" і що криється за гарною подачею вишуканих страв – глядачі дізнаються у всіх подробицях.

Одеса для українців – це як Ніцца для французів. Саме сюди, в кафе "Сastel" на знаменитому пляжі Французької Рив'єри, вирушить знімальна група, щоб перевірити європейські стандарти. Інспекцію французького пляжного кафе дивіться вже цієї середи о 22:30 на каналі "1+1".

Нагадаємо, "Інспектор Фреймут" - авторське реаліті-шоу Ольги Фреймут. Проект є по-справжньому народним – вибираючи заклади для перевірки, інспектор в першу чергу враховує побажання глядачів.

Заклади Фреймут оцінює за п'ятьма критеріями: атмосфера, обслуговування, чистота, ціни і їжа, що конвертуються в плюси чи мінуси. За умовами програми, для отримання нагороди допустимо один мінус, але чистота є обов'язковою умовою.

В ефірі "1+1" реаліті-шоу "Інспектор Фреймут" дивіться щосереди о 22:30, повтор щонеділі о 14:05.