У родині тревел-шоу Світ навиворіт поповнення

Світ навиворіт. Україна
У родині тревел-шоу Світ навиворіт поповнення
Ведучий Світу навиворіт одним із перших привітав щасливу пару

Оператор Світу навиворіт Олександр Дмитрієв уперше став батьком

Поділитися:

Оператор екстремального тревел-шоу Світ навиворіт Олександр Дмитрієв вперше став батьком. 12 квітня його дружина і редактор програми Ірина народила дівчинку вагою 4 кілограми і зростом 54 см в одній з лікарень міста Житомир, але тільки зараз щасливі батьки вирішили поділитися цією новиною.

Саша запропонував назвати дівчинку Алісою, і я не стала сперечатися. Мені відразу сподобалося це ім'я, - каже молода мама.

Зараз Ірина з маленькою Алісою перебувають удома і почуваються  чудово, а тато Олександр не може натішитися щасливій звістці. І не втомлюється дякувати коханій за найкращий подарунок у житті.

Нагадаємо, Олександр та Ірина познайомилися під час роботи над тревел-шоу Світ навиворіт кілька років тому, і через деякий час між ними зав'язалися тісніші стосунки. Минулого року пара одружилася.

Тим часом серце головного холостяка Світу навиворіт Дмитра КомароваДмитро Комаров як і раніше залишається вільним. За словами ведучого, він ще не зустрів дівчину, з якою готовий створити родину. Дмитро привітав щасливу пару з народженням доньки і зізнався, що дуже любить цю сім'ю.

Телеведучий і мандрівник не приховує, що команда Світу навиворіт стала для нього практично другою родиною:

Саша для мене набагато більше, ніж партнер по експедиціям і колега. Він однодумець, без якого проекту не бути. З ним я проводжу більше часу, ніж зі своєю сім'єю. Ми за 5 років настільки зблизилась, що під час зйомок тепер можемо особливо не розмовляти - розуміємо один одного без слів. Іра - теж «старожил» нашої команди, працює в проекті найдовше з редакторської групи.

Комаров сподівається, що, маленька Аліса піде по стопах батька:

Я вже чекаю, коли підросте Аліса, і не втрачаю надії, що вона теж стане теле-мандрівницею і частиною нашої телевізійної «тревел-банди». Звичайно, якщо в дівчини буде таке бажання, - каже Дмитро.

Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв під час зйомок програми Світ навиворіт відвідали вже понад 10 країн. Їх неймовірні й захоплюючі пригоди стали матеріалом для понад 100 випусків і 7 сезонів тревел-шоу. В даний момент триває експедиція в Непалі, кращі моменти якої телеглядачі побачать у восьмому сезоні проекту восени.

Новини по темі