У Руслана Сенічкіна буде власна кухня у студії "Сніданку з "1+1"

У Руслана Сенічкіна буде власна кухня у студії "Сніданку з "1+1"

Незабаром відбудеться презентація нової домівки сніданкцівців.

Поділитися:

Незабаром відбудеться презентація нової домівки сніданкцівців. У новому сезоні "Сніданок з "1+1" потішить глядачів новою просторою студією, яка дозволить наситити ранкове шоу іще більш цікавими гостями і новими рубриками.


Майданчик, на якому працюватимуть головні жайворонки країни, буде розділено на кілька тематичних зон, зокрема кулінарну. Найважливішим надбанням цього блоку буде власна кухня Руслана Сенічкіна.


"Нарешті ми зможемо просто в студії реалізовувати свої гастрономічні забаганки. До нас приходитиме багато гостей: зірки, відомі й невідомі шеф-кухарі… Я обіцяю, що глядачам буде дуже цікаво спостерігати за тим, що відбуватиметься у ефірі. У новій студії будуть лише наші декорації. Там все-все буде рідним", - поділився народний кухар під час презентації нового сезону каналу "1+1" у ресторані "SanPaolo".

На власній кухні Руслан втілюватиме нові рецепти, які, ймовірно, колись знову помістить до кулінарної збірки. До речі, з'ясувалося, що дебютне видання Сенічкіна "Сніданки" було розкуплено рекордно швидко.

"Моя книжка мала великий попит. І ми зрозуміли, що треба додруковувати ще одну партію. Зараз вона уже вийшла з друку і уже розповсюджується. Попереду ж День Валентина, 8 Березня..." - сказав Руслан. Замовити її можна за цим посиланням. 

Сенічкін радіє, що його видання цікавить українців і зізнається: і сам охоче дарує "Сніданки" прихильникам. Так, днями він підписав збірку для двох діток, які хочуть піти його кулінарним шляхом.

"До нас звернулася бабуся хлопчика, який зараз бореться з онкологією. Вона розповіла, що її внук має потаємну мрію - стати шеф-кухарем. Звісно ж, я з радістю підписав свою книжку для цієї дитини, а також для ще одного хлопчика з Харкова. Він теж мріє стати шеф-кухарем, але через хворобу, яка застала його свого часу, не може реалізуватися на повну. Але він лікується. І у нього є можливість отримати натхнення від мене у формі книжки. Це щире нагадування про те, що йому все вдасться. А я справді у це вірю", - поділився Руслан.


Більше подробиць про оновлений "Сніданок" Руслан і його колеги розкажуть під час презентації студії, яка відбудеться уже зовсім скоро.