У серіалі «Найкращий» тиждень мого життя» знялася донька відомого режисера

Режисеру Семену Горову вперше довелося працювати зі своєю донькою на знімальному майданчику.

Поділитися:

Днями відомий український режисер Семен Горов та молода актриса Катерина Вострикова в прямому ефірі «Оboz.TV» ділилися спогадами про знімальний процес нового комедійного серіалу «Найкращий» тиждень мого життя», який вийде в ефірі каналу «1+1» уже цієї осені.

Гості в студії розповідали про своє ставлення до тонкого британського гумору, обговорювали атмосферу на знімальному майданчику і, звичайно ж, стосунки між акторами.

Семену Горову, який виступив режисером серіалу «Найкращий» тиждень мого життя» потрібно було постійно контролювати настрій сієї знімальної групи. Зйомки проходили досить весело: Семен Горов час від часу сміявся в рацію. Одним з найбільш хвилюючих моментів для режисера стала поява в кадрі старшої дочки.

Сестру нареченої за серіалом зіграла Стася Ровінська - це моя старша дочка. І я перший раз з нею працював. Перш за все це була велика відповідальність. Дуже хотілося, щоб Стася була найкращою на майданчику або хоча б не гіршою, ніж інші актори, - каже Семен Горов.

Молода актриса Стася Ровінська ретельно приховувала «особливі» стосунки з Семеном перед колегами на майданчику, але у інших акторів серіалу все-таки виникали запитання.

Акторка Катерина Вострикова розповіла, що на знімальному майданчику багато хто не знав, що Стася дочка Семена Горова. Акторка неодноразово запитувала Ровінську, чому та називає режисера «татом». Стася відповідала, що йому так подобається.

У неї гарне почуття гумору, вона однозначно пішла в батька. За відносинами між Стасею і Семеном було дуже цікаво спостерігати. Але варто зазначити, що Семен був вимогливий до неї, іноді навіть занадто, – прокоментувала Катерина Вострикова.

Нагадаємо, що «Найкращий» тиждень мого життя» - адаптація відомого британського формату «Worst Week». Виробництвом проекту займався продакшн «Імперія Добра» під керівництвом Антона Лірника на замовлення каналу «1+1».

8-серійний серіал з іронією розповідає про всі найабсурдніші життєві ситуації, які можу статися з молодятами напередодні весілля.