У шоу "Голос країни" тренери обрали вже 20 претендентів на перемогу

У шоу "Голос країни" тренери обрали вже 20 претендентів на перемогу

Вчора, 15 січня, на каналі 1+1 пройшов другий епізод вокального шоу "Голос країни. Нова історія". Цього разу у "сліпих прослуховуваннях" взяли участь 18 конкурсантів

Поділитися:

Вчора, 15 січня, на каналі 1+1 пройшов другий епізод вокального шоу "Голос країни. Нова історія". Цього разу у "сліпих прослуховуваннях" взяли участь 18 конкурсантів, після чого зіркові тренери "Голосу країни" долучили до своїх команд 11 учасників. Так, Діана Арбєніна обрала чотирьох, Валерія – трьох, Олег Скрипка та Олександр Пономарьов – по двоє вокалістів.

Одразу дві учениці найпрестижнішого вокального коледжу Гнесіних взяли участь у сліпих прослуховуваннях – це Лілія Філімонова та Христина Ковальова. За одесита з унікальним голосом та ім"ям Рожден боролися троє зіркових тренерів: Валерія, Олександр Пономарьов та Діана Арбєніна. Також у другому епізоді "вибору наосліп" заспівали учасники команди КВК "ЧП Мінськ" Іван Вабіщевіч та Євген Смаригін. Нажаль, жоден з тренерів до них не обернувся.

Валерія за два епізоди "вибору наосліп" вже сформувала половину команди. Цього разу її поповнили – Юліана Камишова, Уляна Воробей, Володимир Бандерас.

До команди Діани Арбєніної потрапили Аліса Петрик, Павло Табаков, Рожден Анусі та Лілія Філімонова.

Вибір Олега Скрипки – Христина Ковальова та Василь Жадан.

Олександр Пономарьов залучив у свою команду Сергія Нетахату та Діону.

Відео виступів усіх учасників вже зараз можна подивитися на сайті проекту - www.goloskrainy.tv

Нагадаємо, що у ході етапу "вибору наосліп" зіркові тренери формують команди по 14 учасників. За умовами шоу "Голос країни", тренери сидять спиною до сцени, тому не бачать, а лише чують вокалістів і таким чином роблять свій вибір. Учасники, обрані тренерами у першому епізоді "Голосу країни", потрапляють до наступного етапу, де кожен тренер відправлятиме на "ринг" двох вокалістів своєї команди для змагання один на один. За результатами цього етапу в кожній команді залишиться по 6 вокалістів, які змагатимуться за головний приз у прямому ефірі. Головний приз "Голосу країни" - контракт із найбільшою рекординговою компанією світу Universal Music Group.

Голос країни звучить щонеділі на 1+1 о 20:12.