У тренера "Голос. Діти" Тіни Кароль найдорожчий концерт

У тренера "Голос. Діти" Тіни Кароль найдорожчий концерт

В новорічну ніч Тіна Кароль загадує бажання на сцені.

Поділитися:

Тренер "Голос. Діти" Тіна Кароль, як і обіцяла у багатьох своїх інтерв'ю, 31 грудня проведе на сцені. Співачка не раз говорила, що зустрічати Новий рік з глядачами - для неї важлива традиція: "Мені подобається виступати в новорічну ніч, - каже Тіна. - Подобається бути в ці щасливі миті з глядачами однією сім'єю. Я ще не в тому віці, коли говорять: "Хочу провести свято вдома з родиною".

Журналісти з'ясували, скільки коштує послухати сольний виступ Кароль в святкову ніч і побути з нею "однією сім'єю" хоча б на вечір. 31 грудня співачка дає сольний концерт в концерт-холі одного з найдорожчих і фешенебельних готелів столиці Fairmont Grand Hotel. Один квиток на її виступ коштує 1200 доларів (9600 гривень), пише "Комсомольская правда в Украине".

"У мене є традиція: загадувати бажання, випивати залпом келих шампанського і розбивати його прямо на сцені. Звичайно, музиканти скаржаться, що в них летять осколки, балет нарікає на те, що їм потім складно танцювати... Але я люблю так робити!" - сміється Тіна. - Слава Богу, ніхто ще не поранився "

Рік, що минає, зіркові тренери "Голос. Діти" проведуть в компанії дітей - 30 грудня відбудеться півфінал проекту. Тож зараз Тіна Кароль, Олег Скрипка і LOBODA з головою занурені у підготовку своїх підопічних до їх першого у житті виступу у прямому ефірі.