У "Вечірньому Києві" розіграли Барбару Брильську (ФОТО)

У "Вечірньому Києві" розіграли Барбару Брильську (ФОТО)

Відома актриса Барбара Брильська прилетіла до Києва спеціально на зйомки шоу "Вечірній Київ"

Поділитися:

Відома актриса Барбара Брильська прилетіла до Києва спеціально на зйомки шоу "Вечірній Київ". Народна улюблениця з радістю погодилась взяти участь у програмі.

Знімальна група вирішила влаштувати експеримент на вулицях Києва і перевірити звичайних перехожих, чи знають вони, де знаходиться вулиця Будівельникі. Жителі Києва реагували на Барбару Брильску абсолютно по-різному, бували і такі, які побачивши Надю із "Іронії Долі", втрачали мову, інші ж навпаки з радістю відповідали на запитання.

Спершу було декілька варіантів розіграшу Барбари Брильської, однак, враховуючи славу і талант зірки, найбільш вдалим виявився розіграш за мотивами улюбленого фільму. За сюжетом шоу, актрису зустрічає чоловік, що має привезти її та розмістити в готелі, але замість комфортного готельного номера Барбара потрапляє до приміщення у стилі 70-х, що нагадує її кімнату у фільмі "Іронія долі".

Також сьогодні в ефірі глядачі побачать нову серію улюбленого серіалу "Шерлоh" та оновлені рубрики "Пороблено" і Сказочная Русь.

Подробиці розіграшу Барбари Брильської дивіться сьогодні о 20.20 на телеканалі "1+1". Нагадаємо, що шоу "Вечірній Київ" тепер виходить в оновленому форматі, а кожен окремий випуск присвячено конкретній особистості чи події.