У яких кіно і серіалах знімалися Таран, Фреймут та інші ведучі "1+1"

У яких кіно і серіалах знімалися Таран, Фреймут та інші ведучі "1+1"

Зірки "1+1" упродовж багатьох років вражають глядачів своєю багатогранністю

Поділитися:

Зірки "1+1" упродовж багатьох років вражають глядачів своєю багатогранністю. Вони не тільки майстерно ведуть свої програми, а й демонструють акторський талант під час зйомок у серіалах та фільмах.

Чи не найчастіше в об'єктиві кінокамери опиняються Людмила Барбір і Юрій Горбунов, які навчалися у театральному виші. За свою кар'єру вони виконали чимало ролей, однак останні їхні образи прихильники обговорюють і досі. Так, співведучий Каті Осадчої у "Голосі. Діти" нещодавно чудово впорався з характером вуйка Івана в серіалі "Останній Москаль", а ведуча "Сніданку з "1+1" - пацієнтки психолога у короткометражці "У всьому винен сценарист".

Окрім того, Людмила і Юрій кілька років тому знімалися у "кварталівському" новорічному фільмі "1+1 вдома". Компанію їм склали не тільки актори гумористичної студії, а й колеги Руслан Сенічкін, Марина Леончук, Анатолій Анатоліч і Лідія Таран. Усі ведучі зіграли позитивних персонажів і отримали грандіозне задоволення від роботи.

Зніманню в кіно завжди тішиться й головна інспекторка країни Ольга Фреймут. У арсеналі зірки роль у містичному трилері "Тіні незабутих предків" (журналістка) і багатосерійному художньому фільмі "Подвійне життя" (колишня кохана головного героя).

Якщо Фреймут поки приміряла на себе лише кілька кінообразів, то ведучий "ЧистоNews Володимир Зеленський встиг знятися у понад десяти фільмах. Здебільшого виробництва "Студії Квартал 95".

Новини по темі