Учасниця «Голос. Діти 3» розповіла, чим їй довелося пожертвувати задля участі в шоу

Нова підопічна MONATIKа зізналася, з якою метою вона приїхала в Україну.

Поділитися:

Тіна Кароль першою сформувала свою команду на «Голос. Діти 3»За лаштунками «Голос. Діти 3» юна артистка Анна Голодна розповіла, на що вона пішла, щоб потрапити в команду MONATIKа.

За словами дівчинки, вона приїхала з Москви, щоб поділитися з людьми своєю історією та власним сприйняттям музики. Під час «сліпих прослуховувань» Анна Голодна емоційно заспівала пісню Земфіри «Небо Лондона».

Я не очікувала, що пройду далі. Я прийшла сюди, щоб отримати задоволення від шоу. Мені дуже пощастило, – каже Анна Голодна.

Задля участі в «Голос. Діти 3» Анна Голодна відмовилася від довгоочікуваної поїздки в Іспанію. За словами співачки, це була її єдина можливість відпочити за все літо.

До того були сольні концерти, робота. Проте я зроблю усе, щоб продовжувати участь у шоу, – переконує Анна Голодна.

Юна співачка також зізналася, що перед виходом на сцену відчувала страшенне хвилювання. Анна Голодна досі не може повірити, що їй вдалося потрапити на «Голос. Діти 3».

Я ніколи не співаю те, що мені кажуть заспівати. Я маю добре розуміти зміст пісні, щоб зуміти донести його до слухача. Адже це найважливіше в музиці, – каже артистка.

Нагадаємо, що нещодавно на «Голос. Діти 3» прийшов музичний президент України.