Учасниця “Голосу країни” Марія Квітка здивувала зміною образу у нокаутах (відео)

Марія Квітка здивувала зміною образу у нокаутах (відео)

Цей виступ вас неодмінно вразить!

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі ТЕТ в ефірі – прем’єра другого епізоду “Нокаутів” наймасштабнішого музичного проєкту «Голос країни-12», трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення рф на територію України. За ініціативи народного тренера та мецената Андрія Мацоли улюблений проєкт мільйонів повернувся, щоб нагадати про талант української нації та піснею підтримати моральний дух глядачів, а також допомогти українським захисникам. 

У продовженні сезону оголошена благодійна мета — під час випусків "Голосу країни-12" ви можете донатити на ЗСУ.  "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» збирає 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Щоб долучитись, потрібно зробити будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

Марія Квітка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Для нас зараз особливо важливо триматися за своє коріння і знати, чиї ми діти", — учасниця "Голосу країни-12" Марія Квітка

На сцені — підопічна Олі Полякової, збирачка фольклору і стилістка Марія Квітка із неочікуваною для себе піснею “Zombie”.

“Сьогодні я не буду виконувати народну пісню, але буду співати про те, що болить. Це пісня про двох хлопчиків, які загинули внаслідок теракту. На жаль, понад вісім років тому на нашу землю теж прийшли терористи, росіяни. І влаштували тут справжній геноцид українського народу. Вони дійсно зомбі. Вони знущаються над нашими дітьми, катують їх, вбивають їх. Сьогодні я заспіваю пісню у пам’ять про всіх дітей, яких, на жаль, вбила ця війна. Ми будемо пам’ятати про них завжди”

Марія Квітка

Тренерка дівчини Оля Полякова зауважила, що метою цього виступу для Марії було перевтілитися і показати себе з іншого боку: 

“Ми навмисно це зробили. Хотіли спробувати щось інше. Але оскільки у її голосі є цей український мелос, ми вирішили його залишити. А також додали скрипку, додали етніки у цю пісню і зробили еклектичний номер. Може, були й недоліки, але ми спробували, і це вийшло дуже магічно. Мені сподобалося. Я тебе вітаю, це гарний виступ”

За рішенням Олі Полякової, Марія Квітка зайняла другий стілець. Дивіться повний виступ виконавиці: 

Новини по темі