Учасниця «Поверніть мені красу» розповіла, як змінилося її життя після проекту

Оксана Шевчун зізналася, хто повернув їй віру в життя.

Поділитися:

Поверніть мені красу: Неймовірне перевтілення Оксани Шевчун (до і після)У програмі Сніданок. Вихідний Оксана Шевчун розповіла, як змінилося її життя після участі в програмі «Поверніть мені красу».

Історія Оксани Шевчун не може залишити байдужим. Як тільки екперти програми дізналися, які випробування випали на долю жінки, вони зразу запропонували їй свою допомогу.

Чотири спеціалісти – пластичні хірурги Ростислав Валіхновський та Дмитро Слоссер, психолог Олена Любченко та дизайнер Андре Тан доклали чималих зусиль, щоб повернути жінці красу та впевненість у собі, віру в життя та світле майбутнє.

Завдяки їм я знову повірила у життя, – каже Оксана Шевчун.

Нагадаємо, що Оксана Шевчун народилася з величезною родимою плямою на обличчі. Потім життя підставило їй ще одну підніжку – чоловік-тиран знущався над жінкою та їхньою дитиною.

Якось він з рушницею вивів нас на двір і повів нас на кладовисько, – пригадує жінка.

Учасниця «Поверніть мені красу» тепер працює у пластичного хірургаОксана та її син врятувалися. Проте навіть у рідному селі на Сумщині Оксана не наважувалася з'являтися на людях вдень. Жінка настільки зневірилася у житті та в самій собі, що навіть хотіла накласти на себе руки.

Проте після проекту життя Оксани Шевчун кардинально змінилося – вона переїхала з села на Сумщині в Київ, де працює медсестрою.

Лікар Валіхновський запропонував Оксані роботу у своїй клініці – тій самій, де жінці робили операцію.

У кожному колективі є фаворити. Оксана – наша улюблениця, – каже Ростислав Валіхновський.

Нагадаємо, що у проекті «Поверніть мені красу» українок навчать любити себе.