Учасниця "Голосу країни" Олександра Зарицька розповіла, як за кулісами поводиться Ані Лорак

Учасниця "Голосу країни" Олександра Зарицька  розповіла, як за кулісами поводиться Ані Лорак

Яскрава виконавиця зізналася, що мріє про дует із суперниками

Поділитися:

Учора на сайті "1+1" відбулася відео зустріч із учасницею "Голосу країни. Перезавантаження" Олександрою Зарицькою. 21-річна виконавиця прийшла до нашої студії в яскравому образі й із весняним настроєм. Своїм прихильникам дівчина розповіла, з ким мріє заспівати в дуеті й зізналася, як за кулісами поводиться Ані Лорак.

"Вона дуже професіональна й відкрита. Вона віддає себе іншим, ділиться з ними талантом і досвідом. Працювати з нею – велике задоволення! Вона постійно дає мені поради, зокрема з приводу того, як приборкати хвилювання. Ще два роки тому у мене від переляку на сцені іноді зникав голос, я починала заїкатися. Дякувати Богу, з допомогою Ані Лорак я майже цього позбулася", - розповіла Саша й підтвердила слова Марлена Каримова, що їхня наставниця не має на проекті улюбленців.

"Ані Лорак – дуже пряма, вона з усіма розмовляє, як з друзями, у ній немає зірковості. І до всіх підопічних вона ставиться однаково", - запевнила Олександра.

На вокальних "Боях" Ані Лорак об'єднала Зарицьку в пару з Іриною Хоменко, і запропонувала дівчатам виконати пісню гурту No Doubt "Don't speak" у стилі мюзиклу. Таке прочитання хіта не сподобалося Сергієві Лазарєву. Тож прихильники Саші поцікавилися, чи їй самій було комфортно співати цю композицію в незвичному оформленні.

"Мені подобалося джазове аранжування, у якому ми звучали, але я вважаю, що музика оригіналу краще личить до слів. Нашим варіантом я теж задоволена", - відповіла Саша.

"Батл" для дівчини виявився переможним, і вона навіть готова заспівала в дуеті ще раз. Зокрема, із підопічними тренерів-суперників.

"Я дуже хочу заспівати з Леонардо. Я обожнюю його голос! Я його фанатка! Також хотіла би виконати пісню з Яношем Коломпаром, В'ячеславом Рибіковим, Ігорем Скаржинцем", - сказала Олександра, але уточнила, що на проекті все-таки більше спілкується з учасниками зі своєї команди: Мегі Гогітідзе, Марленом Каримовим, Іриною Хоменко. Дівчина дуже зблизилася з конкурентами й жартома називає себе найменш досвідченою серед них.

"Насправді я вважаю себе найслабшою учасницею (сміється). Тут усі такі талановиті, що я ходжу з відкритим ротом", - розхвалила суперників Зарицька.

Більше про закулісся співочого шоу з вуст Саші дізнавайтеся у відео: