Фіналістка "Голосу країни" Оля Мельник показала своє перше сценічне вбрання

Фіналістка "Голосу країни" Оля Мельник показала своє перше сценічне вбрання

Дівчина співала на святах у дитсадку та школі й уже тоді розуміла, що без музики їй – ніяк.

Поділитися:

Уже зовсім скоро на каналі "1+1" відбудеться відродження проекту "Голос діти". Юні учасники шоу доведуть: вони готові розпочати співочу кар'єру. У тому, що до великої сцени треба рухатися змалечку, переконана фіналістка "Голосу країни. Перезавантаження" Ольга Мельник. Дівчина співала на святах у дитсадку та школі й уже тоді розуміла, що без музики їй – ніяк.

"На професіональну сцену я уперше вийшла у вісім років з піснею "Вітре-вітерочку". Пам'ятаю, що почувалася трохи наляканою, адже бачила перед собою величезну залу, глядачів... Але коли пісня завершилася, я підійшла до мами й сказала: "Хочу ще". І тоді вона зрозуміла, що це надовго", - згадала Мельник.

У дитинстві Оля брала участь у багатьох конкурсах, але за іронією долі ніколи не перемагала. Завдяки найдорожчим людям Мельник збагнула: досвід не може бути поразкою.

"Я здобувала переважно другі місця, але ніколи не плакала через те, що не стала першою. Слава Богу, батьки мені вчасно пояснили: головне -  отримувати на сцені задоволення, важливо, що буде потім", - сказала виконавиця.

Вдячна Мельник продовжувала співати й турбувалася, щоб це приносило задоволення не тільки їй, а мамі з татом.

"Я вдома регулярно влаштовувала концерти. Тоді популярною була Вєрка Сердючка, і я співала батькам її пісні. Хотіли вони того чи ні", - пожартувала Мельник.

Рідні покірно дивилися її домашні виступи Олі й старанно готували доньку до участі в серйозних пісенних змаганнях. По-особливому до захоплення Мельник ставилася мама. Вона не тільки супроводжувала доньку на всіх конкурсах, а й сама створювала їй сценічне вбрання.

"Мама завжди була поруч. А ще, уявіть! Вона шила мені усі-усі костюми. Я люблю і пам'ятаю кожен із них. Вони були стилізованими й дуже красивими. Деякі у мене ще лишилися, а деякі отримали у спадок маленькі родичі", - розповіла Мельник.

Здійсніть мрію своєї дитини! Заповніть анкету і запишіть її на кастинг шоу "Голос. Діти".