Учасниця "Голосу країни. Перезавантаження" вагітна!

Учасниця "Голосу країни. Перезавантаження" вагітна!

Цієї неділі в шоу "Голос країни. Перезавантаження" відбудеться другий раунд вокальних "Боїв"

Поділитися:

Цієї неділі в шоу "Голос країни. Перезавантаження" на "1+1" відбудеться другий раунд вокальних "Боїв". Учасники продовжать боротися з друзями по команді, а наставники й надалі позбуватимуться учнів. 10 дуетів презентують свої пісні й тільки один вокаліст із кожної пари лишиться у проекті.

Одна з учасниць шоу вийде на сцену вагітною. Дівчина довго приховувала, що готується стати мамою. Чи позначиться ця обставина на виступі і якою буде реакція наставника, дізнаємося у неділю.

Неочікувано виявить себе у цій програмі Тамара Гвердцителі. Цього разу співачка дібрала своїм підопічним доволі незвичний репертуар – пісні Селени Гомес і Леді Гаги. Тамара зізналася, що слухає сучасну музику й хотіла потішити учнів чимось модним. Подиву тренерів не було меж, коли Гвердцителі виконала уривок із пісні Селени Гомес просто в студії проекту. "Сьогодні Тамара "жжот", - зазначив Сергій Лазарєв.

А от Святослава Вакарчука після виступу його підопічних розкритикували колеги.

"Пісня не виходить за межі того захвату, на який ми очікували", - сказала Тамара Гвердцителі.

"Я називаю це "36, 6", а хочеться високого градусу", - зізнався Сергій Лазарєв.

"Хочу "вау", а "вау" немає", - підтвердила Ані Лорак.

"Хочете "вау", дайте мені мікрофона?!" - обурився Святослав. Співак вибіг на сцену й влаштував показовий виступ такої потужності, що про сумнівну майстерність його підопічних більше ніхто не висловлювався..

На які ще експерименти з репертуаром і зовнішністю наважаться цієї неділі тренери й учасники, дивіться о 21.00 у "Голосі країни. Перезавантаження" на "1+1".