Учасниця "Кохання без кордонів" розказала про шлях чоловіків від сексу до стосунків

Учасниця "Кохання без кордонів" розказала про шлях чоловіків від сексу до стосунків

Випускниця школи гейш Вероніка Кащі запевняє - у момент першого знайомства з дівчиною чоловіків цікавить лише секс.

Поділитися:

Учасниця реаліті "Кохання без кордонів" Вероніка Кащі впевнена, що у момент першого знайомства з дівчиною чоловіків цікавить лише секс. Про це вона написала у своєму блозі. Вероніка - випускниця школи гейш, і вона продовжує ділитися знаннями про те, як завоювати серце чоловіка.

"Коли чоловік наближається до вас, у нього завжди є план. І суть цього плану в більшості випадків (особливо поки він не дізнався, що за особистість ховається за красивою обгорткою) в тому, щоб переспати з вам. Це узагальнення, але, все ж, це правда", - вразила відвертістю учасниця "Кохання без кордонів".

Вона закликає жінок не обманювати самих себе. Перше бажання чоловіка - саме таке. Але яким буде продовження стосунків, і чи буде воно взагалі, залежить вже від жінок.

"Лише у ваших силах зацікавити чоловіка настільки, щоб він зумів переключитися з одного стану на зовсім інший", - пише Вероніка.

Для цього, запевняє випускниця школи гейш, потрібно ставитися до себе, як до квітки.

"Кожна дівчина - це квітка і якщо ви не будите за собою доглядати (у всіх відношеннях), ви просто зів'янете у прямому сенсі цього слова... Просто задумайтеся над цим. Чи достатньо ви робите для того, щоб бути впевненими в собі на всі 100%?", - розкриває секрет Вероніка Кащі.

Блог Вероніки Кащі читайте тут.

Нагадаємо, у реаліті "Кохання без кордонів" Вероніка бореться за серце мільйонера з Чикаго Ігоря Голубчика.

Вона - переможниця конкурсів краси "Міс одеситка", "Леді Одеса", "Міс бікіні", пройшла навчання у школі гейш.

"Кохання без кордонів" онлайн дивіться на сайті 1+1 у розділі "Відео".