Учасницю "Голосу країни. Перезавантаження" запросили на польське "Греммі"

Учасницю "Голосу країни. Перезавантаження" запросили на польське "Греммі"

Підопічна Ані Лорак на проекті "Голос країни. Перезавантаження" Асмік Широян виступить на польському аналозі "Греммі" - престижній музичної пре

Поділитися:

Підопічна Ані Лорак на проекті "Голос країни. Перезавантаження" Асмік Широян виступить на польському аналозі "Греммі" - престижній музичній премії  FRYDERYK.

Поляки були вражені тим, як 20-річна Асмік Широян із Дніпропетровська виконала пісню польською мовою "Dziwny jest ten świat" Чеслава Немена під час "сліпих прослуховувань" "Голосу країни". Відео за її участі стало сенсацією в інтернеті та зібрало більше 2, 5 мільйонів  переглядів. Організатори премії FRYDERYK  запросили Асмік Широян виступити на церемонії та виконати композицію "Dziwny jest ten świat" в дуеті з переможцем третього сезону польського "Голосу". 

"Після мого виступу на "Голосі країни" я кожен день отримую чимало приємних відгуків від поляків – багато хто дякує мені за вибір пісні, роблять компліменти моєму голосу та навіть зізнаються в коханні. Але запрошення виступити на такій престижній премії – це велика несподіванка та честь для мене. Я вдячна Пальщі за такий шанс, - каже Асмік Широян.  

Вже цієї неділі, о 21.00 в шоу "Голос країни" телеглядачі побачать виступ Асмік Широян під час вокальних "Боїв".  

Довідка:

Премія  FRYDERYK – найбільш значуща подія у польській музичній індустрії. Свою назву Fryderyk Awards отримала в честь польського композитора та піаніста-віртуоза Фредеріка Шопена. Вона назначається щорічно з 1995 року в більш ніж 30 номінації, не рахуючи спеціальних нагород. Переможці обираються таємним анонімним голосуванням Фонографічної Академії, до складу якої входить більше 800 артистів, музичних журналістів та спеціалістів з польської відео- та звукозаписної індустрії.

Новини по темі