Учасник 2 сезону "Голосу країни" Роман Болдузев став батьком для своєї 9-ти річної сестри

Учасник 2 сезону "Голосу країни" Роман Болдузев став батьком для своєї 9-ти річної сестри

Цикл документальних фільмів про нових героїв шоу "Голос країни" на каналі 1+1 продовжує знайомити нас із найдраматичнішими історіями вокалістів другого сезону.

Поділитися:

Цикл документальних фільмів про нових героїв шоу "Голос країни" на каналі 1+1 продовжує знайомити нас із найдраматичнішими історіями вокалістів другого сезону. Роман Болдузев, герой наступного фільму, взяв участь у шоу "Голос країни" задля рідної сестри. Кілька місяців тому їхньої матері не стало. Зараз брата і сестру розділяють сотні кілометрів. Але Роман, у свої 22 роки рішуче налаштований оформити опіку над Вікою.

У дитинстві батьки Романа ним мало цікавилися. Його виховувала бабуся. Зі своєю молодшою ​​сестричкою Вікою, він познайомився, коли їй було 3 роки, а йому - 16. У Романа була єдине прохання до знімальної групи - не відкривати таємниці, де саме і за яких обставин народилася його сестра. Каже, що це таке місце, де бояться опинитися дорослі, і не повинні народжуватися діти. Таким чином, він намагається захистити сестру від пліток і зайвих розмов.

У свої 22 Роману Болдузеву довелося взяти на себе роль батька для молодшої сестри. Він навчився заплітати їй косички, готувати їсти, підбирати одяг. Зараз він навчається у столичній Академії естрадно-циркового мистецтва. Коли їхньої мами не стало, Ромі вдалося на деякий час влаштувати її до дитячого санаторію, щоб молодша сестричка не опинилася в інтернаті. Коли починалися зйомки шоу "Голос країни", Роман подав заяву в опікунську раду, але незадовго до закінчення зйомок отримав відмову у клопотанні про опіку. На кастинг "Голосу країни" Роман прийшов з однією метою - він хоче заявити про себе, щоб це допомогло йому стати на ноги і самостійно виховувати сестру.

Чи почують його зіркові тренери, побачимо на телеканалі 1+1 8 січня в 20:12.