Учасник 2 сезону "Голосу країни" Валентин Мантя заради любові пішов проти батьків

Учасник 2 сезону "Голосу країни" Валентин Мантя заради любові пішов проти батьків

Цикл документальних фільмів про нових героїв шоу "Голос країни" на каналі 1+1 продовжує знайомити нас з найяскравішими історіями вокалістів другого сезону.

Поділитися:

Цикл документальних фільмів про нових героїв шоу "Голос країни" на каналі 1+1 продовжує знайомити нас з найяскравішими історіями вокалістів другого сезону. Валентин Мантя, герой третього фільму, заради любові не послухався батьків і пішов проти сімейної традиції. Пізніше Валентин дізнався, що його мати в молодості зробила так само.

Валентин Мантя працює механіком на судні, і в свої 22 роки вже встиг побачити весь світ. Зі своєю нареченою Ладою він познайомився в інтернеті. Навіть весілля молодята планували через мережу. Як тільки Валентин повернувся з чергового рейсу, він одразу повідомив рідним, що збирається одружуватися. Виявилося, що його родина не готова схвалити цей шлюб. За традиціями циганської сім'ї, Валентин повинен був одружитися тільки на циганці, інакше його чекає вигнання з родини.

Молодий чоловік не послухався батьків, і одружився на слов'янської дівчині. Пізніше Валентин дізнався, що тим самим повторив зухвалий вчинок своєї матері - вона свого часу вийшла заміж за одесита. Валентину з матір'ю доводилося жити в злиднях і іноді навіть голодувати, вони залишилися без будь-якої підтримки, тому що вся сім'я від них відвернулася.

А в 16 років Валентин дізнався, що чоловік матері не його рідний батько. Валентин Мантя сподівається, що участь у шоу "Голос країни" допоможе йому знайти кровного батька - поки що він знає тільки, що той родом з Афганістану. Як оцінять його порив зіркові тренери-на телеканалі 1+1 8 січня в 20:12.