Учасник "Голосу країни" Нікіта Алексеєв презентував дебютний кліп

Учасник "Голосу країни" Нікіта Алексеєв презентував дебютний кліп

 У запальному кліпі на важливу тему глядачі стали свідками неймовірного перевтілення головного героя

Поділитися:

Головне в житті - все встигнути! Днями фіналіст "Голосу країни. Перезавантаження" Нікіта Алексеєв презентував дебютне відео на сингл "Все успеть".

У запальному кліпі на важливу тему глядачі стали свідками неймовірного перевтілення головного героя – від малюка до діда. Задля втілення цієї ідеї Нікіті довелося "приміряти" на себе складний пластичний грим.

За словами співака, на створення образу літнього чоловіка знадобилося щонайменше три години.

Майстерність гримерів настільки вразила Алексеєва, що він із величезним подивом розглядав власне відображення у дзеркалі.

"Спочатку мені було трохи страшно, потім трохи смішно, а потім ці відчуття поєдналися у яскравому коктейлі емоцій", - поділився відчуттями Нікіта і зізнався, що впоратися із роллю дідуся було неважко. Значно більше зусиль йому довелося докласти, щоб зобразити у кадрі непоганого танцюриста.

"Мені потрібно було вивчити рухи за достатньо короткий проміжок часу. А я ж ніколи нічого подібного не робив! Після першого тренування я був у легкому трансі. А після другого-третього почало потроху вдаватися", - згадав про свої успіхи виконавець.

 Переглянути дебютний кліп Нікіти можна просто зараз: 

Нагадаємо, це відео співакові подарувала екс-наставниця "Голосу. Країни. Перезавантаження" Ані Лорак.