Учасник "Голосу країни" Нікіта Алексєєв" розповів, як поза ефіром йому допомагає Сергій Лазарєв

Учасник "Голосу країни" Нікіта Алексєєв" розповів, як поза ефіром йому допомагає Сергій Лазарєв

Підопічний Ані Лорак розповів, що дуже цінує критику професіоналів

Поділитися:

Учора учасник "Голосу країни. Перезавантаження" Нікіта Алексєєв під час онлайн-конференції на сайті "1+1" розповів про закулісся вокального проекту. Зокрема 20-річний хлопець зізнався, що під час участі в шоу йому допомагає не тільки наставниця Ані Лорак, а й один із її суперників. 

"Була одна розмова з Сергієм Лазарєвим. Він сказав, де краще перебувати на сцені під час виступу, щоби краще чути звук. Окрім того, пояснив кілька професійних термінів, озвучив кілька фраз щодо рухів, як і що правильно робити. Я слухав усіх, але найбільше – Ані Лорак. Я завжди дослуховуюся до тих, хто хоче мені допомогти. Вважаю, що від цього не потрібно відмовлятися", - переконаний Нікіта.

Нагадаємо, що після виступу "на прослуховуваннях наосліп" не всі тренери лишилися в захваті від співу Нікіти. Зауваження з приводу виступу учасника висловив Сергій Лазарєв.

"Він усе зробив правильно. Я подякував йому за критику, бо знав, що не впорався на всі 100 відсотків. Сергій вказав мені на недоліки, які в подальшому я виправлятиму. Він значно досвідченіший за мене, а я завжди слухаю таких людей. Я дуже вдячний за ті слова, що прозвучали. Я їх прийняв і поклав до власної кишені досвіду. Й буду далі користуватися його порадами", - розповів Нікіта.

 Повністю онлайн-конференцію з учасником "Голосу країни" дивіться тут: