Учасник "Голосу країни" Нікіта Алексєєв: "Я закоханий в Ані Лорак"

Учасник "Голосу країни" Нікіта Алексєєв: "Я закоханий в Ані Лорак"

Під час онлайн-конференції на сайті "1+1" Нікіта Алексєєв зізнався у світлих почуттях до своєї наставниці

Поділитися:

Під час онлайн-конференції на сайті "1+1" учасник "Голосу країни. Перезавантаження" Нікіта Алексєєв розповів про співпрацю з наставницею Ані Лорак, яка під час "прослуховувань наосліп" оцінила його відчайдушність. Нагадаю, що на кастингу маркетолог-рекламіст Нікіта заспівав хіт Let's get it started гурту Black Eyed Peas – пісню, яку в оригіналі виконують четверо.

20-річний юнак зізнався, що навіть, якби до нього повернулися усі тренери, він би все одно обрав Ані Лорак. Тому хлопець дуже тішиться, що саме Кароліна покликала його до своєї команди й, до слова, знає, чим зміг підкорити співачку.

"Насамперед, їй дуже подобається гурт Black Eyed Peas. Я заспівав одну з найпопулярніших їхніх композицій. І я, думаю, що це стало найбільш визначальним фактором. Хоча далася взнаки й майстерність мого виконання, я сподіваюся (сміється)", - розповів Нікіта.

Алексєєв уже встиг поспілкуватися з Ані Лорак на репетиціях і запевняє своїх прихильників, що працювати з українською зіркою неймовірно комфортно.

"Вона дуже хороша й добродушна людина, яка мені передає досвід, якого мені так бракувало. Вона надає мені впевненості. Я дуже вдячний за час проведений із нею", - висловився виконавець.

Хлопець цінує професіоналізм тренерки, однак понад усе захоплюється її вродою. І навіть жартує, що завдяки Кароліні повірив у любов із першого погляду.

"Це було неймовірно… Я бачив цю людину з телеекранів, але тут натискається кнопка й розвертається вона… І я ловлю цей погляд. Її перший погляд на мене. Я закоханий в Ані Лорак", - сказав учасник і знову почав брати на сміх.

Зокрема, Нікіта заявив, що налаштований рішуче й зізнався, що робитиме, коли до нього прийде чоловік Ані Лорак:

"Буду бігти! Я дуже добре бігаю. Я ж займався тенісом. Там нас цьому добре вчили. Тепер ми бігаємо, як кіборги".

 Повністю онлайн-конференцією з Нікітою можна переглянути тут: