Учасник "Голосу країни" Ігор Грохоцький розповів про найкращу подругу на проекті

Учасник "Голосу країни" Ігор Грохоцький розповів про найкращу подругу на проекті

Учора на сайті "1+1" відбулася онлайн-конференція з учасником "Голосу країни. Перезавантаження" Ігорем Грохоцьким

Поділитися:

Під час онлайн-конференції на сайті "1+1" колишній футболіст, а нині – учасник "Голосу країни. Перезавантаження" Ігор Грохоцький розповів про своє спортивне минуле й поділився враженнями від участі у вокальному шоу.

Зокрема, 21-річний хлопець, якого під час "сліпих прослуховувань" обрав до своєї команди Святослав Вакарчук, зізнався, що спочатку мріяв потрапити до Ані Лорак.

"Усіх поважаю, але одразу хотів до неї. Вона – мій кумир з дитинства. Дуже красива, модна, драйвова. Хотілося у неї чогось навчитися", - розповів герой.

Проте, уже після першої репетиції зі Святославом Вакарчуком Ігор переконався: саме цей зірковий тренер покаже йому, як віддавати душу глядачам.

"Вакарчук – надзвичайно емоційна людина. Весь свій внутрішній світ він передає оточуючим. Дуже приємно працювати з наставником, у якого відкрите серце. Він сказав, що помітив у мені музикальність, і мені було дуже приємно це чути. Хоча було й багато зауважень. Без цього ніяк. Адже я ніколи не займався вокалом", - згадує учасник.

Грохоцький мріє, щоб сцена стала для нього такою ж рідною, як колись футбольне поле. До речі, Ігор не планує назавжди йти зі спорту. Новоспечений вокаліст сподівається згодом перекваліфікуватися на тренера й працювати з дітьми, а згодом і з дорослими футболістами.

Але поки увесь свій час герой присвячує "Голосу країни" і новим друзям, яких знайшов на шоу каналу "1+1". Грохоцький зізнався, що найбільше на проекті потоваришував із Брією Блессінг.

"Вона щира, відверта, музична. Дай Боже, щоб наше спілкування завжди було таким світлим. Сподіваюся, що й надалі ми підтримуватимемо одне одного", - розповів Ігор.

Як Грохоцький потрапив до "Динамо"? Хто понад усе вірить у його майбутнє на проекті? Де вокаліст любить проводити вільний час? Відповіді на ці та інші глядацькі запитання дізнавайтеся тут: