Учасник "Голосу країни" самовільно покинув проект

Учасник "Голосу країни" самовільно покинув проект

Цієї неділі в шоу "Голос країни" стартує новий етап проекту - вокальні нокаути

Поділитися:

Цієї неділі в шоу "Голос країни" стартує новий етап проекту - вокальні нокаути. У прямі ефіри потраплять 16 найкращих голосів, які нокаутують товаришів по команді. Тренер оголосить суперників прямо перед виступом, а учасники до останньої миті не знатимуть, з ким будуть змагатися.

Попри суворі правила етапу нокаутів, у цьому випуску "Голосу країни", як ніколи багато говоритимуть про кохання. Так, учасник команди Тіни Кароль, син мера Тунісу Аніс Еттаеб перед виступом освідчився Тіні Кароль: "Я люблю Тіну Кароль і хочу підкорити її серце!". А зірка Закарпаття Іван Пилипець зробив таке зізнання прямо на сцені і не втримався від експромту - виконання фрагменту Тіниної пісні "Ноченька".

Головний холостяк проекту Олександр Пономарьов зізнався, що одній з учасниць проекту вдалося його спокусити. Чи загрожує кохання до тренера дискваліфікацією  дізнаємось уже цієї неділі.

За крок до прямих ефірів пристрасті в командах загострюються: учасники, не соромлячись, висловлюють свої думки про напарників. Вперше за всю історію проекту,  один з учасників шоу самовільно покине його за крок до фіналу. Що стане причиною виходу з "Голосу країни" і яких зусиль це буде коштувати учасникові, який усе життя мріяв про сцену, побачимо 10 травня о 21:00 на "1+1".

Зіркові тренери демонструють професіоналізм у підготовці "вкрадених" у конкурентів учасників. Олександр Пономарьов додав упевненості у собі Олені Шинкар, яку він "украв" у Потапа, а Георгій Луценко з команди Вакарчука сказав, що мріяв попрацювати з продюсером Потапом, який "викрав" його після батлу з Феліксом Шиндером (Морозовим). Особливий підхід до підготовки номера продемонстрував і Святослав Вакарчук, який "викрав" у Пономарьова Яну Ковальову.

Музичний геній з Харкова Дмитро Костюк під час нокауту розплачеться прямо на сцені, виконуючи пісню гурту "Скрябін". Хто стане першим учасником прямих ефірів, а з ким із учасників, що вже полюбилися мільйонам телеглядачів, доведеться попрощатися назавжди - дивіться на "1+1" о 21:00.

Нагадаємо, що за правилами вокального шоу "Голос країни", за підсумками фінального випуску вокальних боїв у командах зіркових тренерів залишилася половина виконавців, які і потраплять у нокаути. Учасники будуть співати вже не одну пісню на двох, а кожен свою, а тренер вибере кращого з них. За підсумками двох нокаутів у проекті залишиться 16 учасників, які продовжать боротьбу в трьох прямих ефірах: чвертьфіналі, півфіналі та суперфіналі шоу.

"Голос країни-5" в ефірі каналу "1+1" – щонеділі о 21:00. На головній сцені країни в битві за унікальні голоси зійшлися чотири титани українського шоу-бізнесу: Тіна Кароль, Потап, Святослав Вакарчук та Олександр Пономарьов. Ведуча шоу - Ольга Фреймут.