Учасник "Голосу країни" сховався за шторою і від тренерів, і від глядачів

Учасник "Голосу країни" сховався за шторою і від тренерів, і від глядачів

Цього разу на сцені "Голосу країни" стався безпрецедентний випадок

Поділитися:

Цього разу на сцені "Голосу країни" стався безпрецедентний випадок. Під час виступу обличчя учасника не могли бачити не тільки зіркові тренери, але й глядачі. .

Почувши розкішне академічне виконання "Ilmondo" Святослав Вакарчук обернувся, але… на сцені нікого не побачив. Сцену та простір, де знаходяться тренерські крісла, несподівано розділила загадкова завіса, з-за якої лунав прекрасний чоловічий тембр. Не менш здивовані були й інші тренери, коли їхні крісла обернулися до сцени. Вони не могли зрозуміти, хто ж власник цього голосу, тому почали вгадувати.

"Мені здається, це високий чоловік років 35-40. Гадаю, він приїхав з іншої країни", - сказав Лазарєв.

"А я думаю, це людина з України", - висловився Вакарчук.

"В мене відчуття, що він працює в великому місті в оперному театрі", - припустила Гвердцителі.

Коли ж ширма впала, перед тренерами опинився молодийта красивий хлопець. 24-річний Василь Міщенко родом з Івано-Франківщини, ніколи не співав в опері, а все своє життя заробляє на хліб, займаючись естрадною музикою. Співає на святах і корпоративах.

"Я обернувся на ваш прекрасний голос несподівано, але так і уявляв, що це має бути худорлявий та симпатичний хлопчина. Найбільше мені сподобались ваш тембр і внутрішня харизма голосу. Академічність чине академічність співу, мене це, чесно кажучи, мало цікавить. Може, ви там не всі ноти брали, які потрібно, але у вас такий тембр, який мало в кого є. Це дуже круто, і я дуже щасливий", - побачивши свого учасника, зізнався Вакарчук.

Які сюрпризи чекають на глядачів в четвертій програмі "Голосу країни. Перезавантаження", дізнаємося вже наступної неділі на 1+1.