Учасники "Голосу країни" в рингу з'ясовуватимуть хто сильніший

Учасники "Голосу країни" в рингу з'ясовуватимуть хто сильніший

56 конкурсантів готуються до найскладнішого етапу - боям на музичному ринзі, після яких у шоу залишаться лише 16 учасників.

Поділитися:

56 конкурсантів готуються до найскладнішого етапу - боям на музичному ринзі, після яких у шоу залишаться лише 16 учасників.

Сліпі прослухування вокального проекту 1+1 "Голос країни" закінчено. Минулі шість епізодів стали незвичайними і по-хорошому агресивними. Глядачі побачили справжні конфлікти, співпереживали справжнім історіям і головне - почули справжні голоси!

Команди зіркових тренерів укомплектовано. Кожен наставник обрав собі по 14 найяскравіших вокалістів шоу. Так, переможець проекту "Голос. Діти" Олег Скрипка зробив ставку не тільки на голосистих, а й на веселих учасників. Тіна Кароль відібрала голоси на будь-який смак: в її команді біт-боксери, рокери, репери, джаз-, поп-співаки, а також учасники з народним вокалом. Олександр Пономарьов в черговий раз підтвердив звання поціновувача прекрасного; в його команді опинились 9 дівчат і всього 5 хлопців. Непередбачуваний і емоційний Святослав Вакарчук поведе до перемоги найгарячіших конкурсантів; в команді тренера-новачка два грузинських виконавця, один турок, одна лемка та вокалістка з нігерійськими корінням.

Всі 56 конкурсантів готуються до нового, складного етапу - боям "один на один". За правилами проекту, кожен тренер поділить свою команду на дуети та виведе їх в музичний ринг. На двох вокалістів - один ринг, одна пісня і перемога, яка дістанеться тільки одному з них. Складно уявити, що чекає учасників шоу вже цієї неділі, ясно одне - це будуть жаркі і незабутні бої!

У третьому сезоні "Голос країни" трохи змінює правила. На етапі вокальних боїв у конкурсантів з'явиться другий шанс! А зіркові наставники зможуть отримати собі бажаного вокаліста з іншої команди.

- Ці зміни дозволять всім чотирьом тренерам на етапі традиційних боїв зробити тактичний хід: забрати одного вокаліста з команди іншого тренера. Коли зірковий тренер після вокального бою залишає одного з учасників дуету і відсіює іншого, три інших наставника мають право натиснути кнопку на своєму кріслі, якщо вони хочуть забрати вибувшого учасника до себе в команду. Тобто, вони мають право забрати одного учасника, від якого позбувається інший тренер, - пояснює продюсер "Голосу країни" Ірина Іонова. - Природно, тут працює та ж схема, що і на сліпих прослухуваннях. Якщо учасника хочуть отримати одразу кілька тренерів, конкурсант сам обирає, в чиїй команді він реалізує свій другий шанс.

Після боїв "один на один" у кожній команді залишиться по 8 конкурсантів, які пройдуть до наступного етапу - супербоїв. У прямі ефіри шоу потраплять по 4 вокаліста з кожної команди.

Хто цієї неділі до сліз зворушить Тіну Кароль? Хто розсердить зіркових тренерів і не витримає нервового напруження? І хто з 56 учасників здобуде першу перемогу на шляху до довгоочікуваного фіналу, почувши: "Ти йдеш далі!"?

Не пропустіть вокальні бої в "Голосі країни" вже цієї неділі, 21 квітня, о 20.10 на 1+1!